Da bi našli pogrešano Simono Meglič iz Levanjcev, so gasilci že prečesali gozdove, iščejo jo policisti, iskali pa so jo tudi že potapljači in konjeniki, Simone pa še vedno ni domov.

Simona Meglič iz Levanjcev v Destrniku je, kot smo že poročali, od doma odšla 10. decembra. Ob šesti uri zjutraj jo je mama, v njeni sobi, videla še zadnjič, poroča Planet TV

Le malo kasneje je ugotovila, da Simone več ni doma. Z mislimi, da si kuha kavo, je preverila še v kuhinji, vendar njene edine hčere ni bilo. 

Šla je na jutranji sprehod, vendar brez psa

Na jutranje sprehode je sicer rada šla, za Planet TV pripoveduje mama, a je po navadi s seboj vzela svojega rotvajlerja, ki je pa na usodno jutro ostal doma. 

Simono je nazadnje videl sosed, ko se je po poti ob cesti sprehajala nazaj proti svoji vasi, še poroča Planet TV. Sosed je avto obrnil, saj je v hladnem jutru Simono želel zapeljati do njenega doma, vendar je na poti ob cesti več ni našel.

Simonin telefon je nekaj časa še zvonil v prazno, nato je tudi ta obmolknil. 

Po okolici so še vedno aktivne redne patrulje, po novem letu pa je potekala tudi iskalna akcija, ki so jo organizirali domačini, ki ne obupajo.  

Je bila Simona ugrabljena ali je padla v roke kriminalne združbe?

»To so jo neki pobrali, pa adijo. Mislim .. Imam občutek, da ni druge možnosti,« s težkim srcem za Planet TV pove oče in doda, da si le želi, da bi ji lahko še enkrat zapel.

Zadnje mesece naj bi se Simona začela pogosteje družiti s prijatelji iz Maribora, vendar doma ni želela povedati kdo so, še poroča Planet TV. 

Simona je stara 43 let, visoka 165 centimetrov in tehta približno 55 kilogramov. Ima dolge črne lase in rjave oči. Od doma je odšla oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in bele športne copate številka 35. 

Če imate kakršnekoli informacije ali Simono Meglič kje opazite, obiščite najbližjo policijsko postajo, pokličite na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bad-boy (nepreverjen)

Malo toga sosida naj opijtajo zakoj je on obrno kola ka bi jo gor zel.... plus toga po signali telefona se lejko najde ge je nazadje zvonil

betatest (nepreverjen)

Problem je tudi, da mediji mešajo vsaj dve fotografiji, kjer je časovni razpon vsaj ene 10 let, če ne več.

njiva

Pa vij ste resan norci,10. decembra je odišla od doma,vi ste jo pa začali iskati po Novon leti.
V 20.dneh ti leko prideš že v Ameriko,nej ka jo policija okoli kuče išče.Bog zna,leko ji je pa tan zaj bokše,kak doma,

Shreek (nepreverjen)

Pri takšni tehnologiji točno vedo skom se je kaj dogovarjala, kdo jo je klical, pošiljal smse, vsi maili vse se da preverit v nulo. Celo lokacije telefona in drugih telefonov v blizini... Itd..
Upam da so vsaj na pravi poti.

casxxx (nepreverjen)

te sosed je redno sumljivi... podatki so seveda lahko dosegljivi, kdo je klical, kdaj, in približno od kod - na katero bazno postajo je bil telefon povezan.... Če je žrtev uporabljala pametni telefon pa poleg vsega policija lahko pridobi ogromno podatkov od apple oz. googla

Tajni agent (nepreverjen)

Preverite hišo in kleti od soseda....on je 1 osumljenec....tajno ga opazovati kje se giblje...da jo ni kje zaprl.

Čudno (nepreverjen)

Meni je tudi sosed sumljiv, zakaj se je obrnil, da bi jo pobral če pa se je večkrat sprehajala ni mi logično🧐🧐🧐

Starejše novice