Že mesec dni je minilo, odkar je iz Doma Lukavci neznano kam odšla 54-letna Suzana Djekić. Iskanje še vedno poteka, obupana hči prosi za pomoč.

Iz socialno varstvenega zavoda na naslovu Lukavci 9, Križevci pri Ljutomeru je v torek, 12. junija, neznano kam odšla Suzana Djekić. V domu so jo nazadnje videli tistega dne ob 7.30 zjutraj, nakar se je za njo izgubila vsaka sled. Pogrešajo jo torej že dober mesec dni in intenzivno sodelujejo pri iskanju.

V času, ko je zapustila dom je bila Suzana Djekić oblečena v zeleno majico brez rokavov ter krajše hlače preko kolen s cvetličnim vzorcem. S seboj je imela manjšo roza torbico, v kateri je hranila mobilni telefon. Pogrešana je svetlejše polti, visoka 166 centimetrov in je srednje postave (tehta 71 kilogramov). Ima kratke, temne lase, ki so malce posiveli, njena drža pa je rahlo sključena.

Telefon izklopljen, hčerka obupana

Kljub prizadevanjem Suzane še vedno niso našli in zdi se, da se je za njo izgubila vsaka sled. Policija nadaljuje z iskanjem in vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedeli o njej, znova poziva, naj obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Za pomoč pri iskanju je na svojem družbenem omrežju zaprosila tudi njena hči Vesna, ki je v svojem zapisu razkrila, da je imela Suzana na dan izginotja naročen rešilec za Maribor zaradi kemoterapije. Telefon 54-letnice je nedosegljiv vse od tistega dne. Po intenzivnem iskanju, ki ni razkrilo nobene sledi za izginulo, pa je hčerka že obupana.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice