Dogodki in pojavi za dne 16. januar

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini, poškodovanje tuje stvari in dva primera ponarejanja listin. V Andrejcih je neznanec požagal in ukradel več dreves bora. V Murski Soboti je neznanec iz kleti oškodovanca ukradel smuči. V Pečarovcih je neznanec poškodoval žico v vinogradu. Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepa pa so obravnavali dva tujca, ki sta uporabljala ponarejeni vozniški dovoljenji.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, je bilo odrejeno pridržanje do streznitve na PP Murska Sobota.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali preko dneva na relaciji Gornja Radgona – Lendava.

Od 11. do 31. januarja 2011 bo na območju Republike Slovenije potekala preventivna akcija za večjo varnost pešcev "bodi previden". Glavna cilja akcije sta zmanjšanje prometnih nesreč z udeležbo pešcev in njihovih posledic ter povečati uporabo odsevnih teles še posebej pri otrocih in starejših.
 

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Perun

Trije poskusi samomora???
Grozno, ka se jim je vouže ftrgnulo?

I-OWN-YOUR-MOM

vsi so failali? :D

zoro05

Nekdo, ki ve, da je samomor povezan tudi z zdravstvenim stanjem,
ne bi pisal takih komentarjev. Vsak, ki ni oziroma nima v svoji bližini
osebe, ki so zaradi bolezenskega stanja nagnjeni k samomoru, je lahko vesel, da ne ve kako se počuti taka oseba in kaj jo žene v tako stanje.

_cebelica_

se strinjam s tabo zoro05...

I-OWN-YOUR-MOM

Nišče nejje obtoževal samomora. Ge ga ne obsojan, pa ne razmin niti zakoj človik nema te pravice, ka se sam fenta. Tu mislin na to, ka je opredljeno kak prekršek oz. karkoli že. Zanimivi je samo te izraz "poskus", kar si te mi laleki pač interpretejramo kak to, ka so probali, pa jin je spodletelo, zato sva napisala prviva dva takši komentar.

Itak ka je vači žalostno pa ka ma sakši svoje razloge, to je samoumevno.

drotmantraš

poskus ali preizkus je skoro isto kak bocinvlas
benti ge san tudi bil sinouči v takšon efekti, ka bi poskuso.
moja mi je skrijla kitaro-skoro me je kap-ka san jo nej najšo-
da jo po poskusi najden te pso pa še strune bijle prerejzane-
melo me je ka bi si žile prerezo-tak tou vpliva na človeka da je v efekte
ali je tou bil neki preizkus(nekoga)pa ne ven, ker san prežijvo.

Zizektobi

Glede na to ka je ta statistika za 16. januar, lehko pričakujemo ka de današnja statistika, objavljena jutri, hujša? :) Ovači pa se mi zdi to glede depresivnih dnevof samo en bull shit. Den je takši kakšega si ga napraviš in moj je gnjes čist ql in na izi. :)

I-OWN-YOUR-MOM

http://www.shrani.si/f/L/Vy/ujiMSxg/suiciderates.jpg

ka de še vutro!

ge san tuj bil blizi toga to noč, ker san nej nika dosti spal ponoči. či bi se fento, bi si bar konkretno spočino :D ok, grdi san :P

I-OWN-YOUR-MOM

vutro=pojutri.

cogito

Nove raziskave so pokazale, da je nagnjenost k samomoru "bolezen" možganov. Celotna naša psiha izhaja iz bioloških danosti možganov, nekaj vloge igrajo tudi okoljski dejavniki, ki lahko odločitev posameznika nagnejo v eno ali drugo smer v naših glavah.

Starejše novice