V središču Maribora je neznanec s pištolo oropal banko. Gre za poslovalnico Nove KBM na Turnerjevi ulici, ki jo je oborožen storilec oropal že marca letos.

Na Turnerjevi ulici v Mariboru je neznani storilec oborožen s pištolo oropal banko.

Kot so potrdili na Policijski upravi Maribor, je bil v bančni poslovalnici na Turnerjevi ulici v Mariboru sprožen alarm zaradi ropa. Na kraj so takoj napotili policiste, ki so ugotovili, da je bil dejansko izvršen oborožen rop.

Po dosedanjih podatkih je bil storilec oborožen s pištolo. Ob ropu ni bil poškodovan nihče, je potrdila policija.

Očividci: Storilca še niso prijeli, bila sta dva

Gre za poslovalnico Nove KBM na Turnerjevi ulici - isto poslovalnico, kjer je že pred marca prišlo do ropa, a je ropar zbežal, policija pa ga ni izsledila. 

Kot smo izvedeli od očividcev na kraju dogodka, storilca še niso prijeli, očividci pa naj bi videli ne le enega, ampak dva storilca »v črnih kapah«.

Na pomoč poklicali helikopter

Miran Šadl iz Policijske uprave Maribor je na prizorišču ropa predstavil nekatere podrobnosti zločina.

Kot je dejal, so ob 9.38 na telefonsko številko 113 prejeli klic, da je bil sprožen alarm za rop v poslovalnici Nove KBM na Turnerjevi ulici. Policisti so takoj šli na kraj dogodka, kjer so ugotovili, da je šlo za oborožen rop. Po informacijah policije ni nihče, ki je bil v času ropa v poslovalnici, poškodovan.

Mariborski policisti so tudi tokrat na pomoč poklicali tudi helikopter, ki kroži nad Mariborom in spremlja širše območje. Blokirali so tudi vse mestne vpadnice, blokada pa naj bi bila postavljena tudi na Ptuju. 

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2

Mislim, da se boste morali preimenovati v Slovenijainfo !

:D (nepreverjen)

Tudi če si prilepljen na to spletno stran kot konjski drek na cesto, to še ne pomeni, da je tvoje mnenje edino zveličavno. Razen tebe obstajamo tudi taki, ki radi preberemo, kaj se je zgodilo v bližini Pomurja. Globalizacija pač. Večina novic je itak z našega konca. In če se tu ni nič zgodilo, je po tvoji logiki očitno bolje molčati.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Nimaš prav. V Pomurju se veliko dogaja in Sobotainfo je namenjen dogodkom v Soboti in v Pomurju ! Če kdo želi izvedeti, kaj se dogaja drugje, bo šel na drug medij. Vse polno jih je. Enostavno kot pasulj.

In reply to by :D (nepreverjen)

:D (nepreverjen)

Ti veš kot vedno vse najboljše. Žalostno je edino to, da si v tem razmišljanju sam. Enostavno kot pasulj je tudi to, da je na netu polno forumov, Če boš aktiven še kje drugje, npr. na medovernet, v kolikor seveda že nisi, boš manj na sobotainfo. In bomo vsi veseli!!!

In reply to by Tujec 2

Božja kazen prihaja (nepreverjen)

tujec Si že doubo azilni dom ali še vedno čakaš na hrvaški meji pa z mobitelon cejle dneve sobotainfo čitaš? Pomale se bliža zima, de trbelo ovratnik malo gor potejgnite.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Ti si bolj pameten kot izgledaš.

In reply to by Božja kazen prihaja (nepreverjen)

Tujec 2

Daj, pojdi na portal Reporter. Tisto je za tebe.

In reply to by :D (nepreverjen)

123 (nepreverjen)

Ti pa v Tujislošinf2

Tujec 2

Nimaš nobenega dela, da neprestano odgovarjaš na moje komentarje ? Koji kurac Prekmurce in mene briga, če je v Mariboru ali v Kopru nekdo oropal banko. Sobotainfo je namenjen za dogodke v Pomurju, vsaj tako ima v naslovu zapisano ! Je Maribor v Pomurju ? Ni !

In reply to by 123 (nepreverjen)

123 (nepreverjen)

Danes imam čas ker gobe več ne rastejo, zakaj pa potem ti komentiraš Magmo, koji kurac si pa ti da boš se brigal za posle Mariborčanov, Hočanov itd

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Vidim, da ti nič ni jasno. Še veliko se moraš naučiti. Ni hudič, da se do penzije ne boš česa naučil. Nekaj se te bo že prijelo. Upam, da pozitivnih stvari. Verjetno si veliko gob nabral in jih prodal v Avstrijo ? Magna je že zdaj dala delo prekmurskemu podjetju v vrednosti okrog 40 milijonov evrov ! Je zate to mala stvar ???????????? In v Magni bo delo dobilo na stotine brezposelnih in na tisoče družin bo veliko lepše in boljše živelo !!!!!!!!!!!!!! Vidiš, zato sem komentiral pri novicah o Magni, ker želim, da moji sodržavljani lepše in boljše živijo !!!!!!! Se ti ne zdi, da en majhen rop banke posameznika in Magne ne moreš primerjati ? Magna ima veliko povezavo s Pomurjem, ker že zdaj dela tam veliko Pomurcev ( Pomgrad ), s postavitvijo te tovarne bo tam delalo kar precej Pomurcev. Medtem, ko ta rop banke nima nobene povezave s Pomurjem. Kapiš? Ali ti naj narišem ?

In reply to by 123 (nepreverjen)

lubrikantis (nepreverjen)

Nariši sebi kroug na stejno, te pa z glavou redno notre mlate, mogouče de kaj haska...

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Ti že veš, ko si to probal ! Je luknja v steni ?

In reply to by lubrikantis (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Ti ki so izvršili rop se sigurno ne bodo prevažali po cestah, tako da so blokade brez veze.

? (nepreverjen)

Spoštovani komentatorji, (Tujec izvzet!).
S psihiatričnim bolnikom se pregovarjate, ne bo haska.

Tujec 2

Mislim, da je tista luknja v steni od tvoje glave. Se motim ?

In reply to by ? (nepreverjen)

denar (nepreverjen)
severjug (nepreverjen)

Tujec sončna očala gor.kapucino .pa iq tvoj je vse kar majnka

franc12 (nepreverjen)

sončna očala, en nasmeh eh pa to si ti

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice