*Fotografija je simbolična
Tragične smrti na slovenski obali se v zadnjih dneh kar vrstijo. Iz morja so včeraj potegnili moškega, ki ni kazal znakov življenja.

V malo več kot tednu dni je prišlo že do treh smrti na slovenski obali. Na izolski plaži Delfin so prejšnji torek iz morja potegnili 85-letno žensko, ki ni kazala znakov življenja. Le dan pred tem so reševalci iz vode potegnili 77-letnika, ki kljub zdravniški pomoči ni preživel. V obeh primerih je bil najverjetnejši vzrok smrti zastoj srca.

Do nove tragične smrti je prišlo včeraj.

Kot poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, so opoldne na bernardinski plaži v Portorožu iz morja potegnili občana, ki ni kazal znakov življenja

Kljub hitri pomoči prisotnih in hitrega prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči, moškega niso uspeli rešiti.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Nič presenetljivega, tega bo čedalje več. Čedalje več ljudi čez celotno leto lenari, NIČ od nič ne naredijo za sebe, potem pa mislijo, da ob prihodu na morje postanejo olimpijski plavalci.

krze88 (nepreverjen)

Sigurno ja... to bo krivo... lenarjenje

In reply to by Neko (nepreverjen)

prlelec (nepreverjen)

seveda, Janša bo krif, ker jin je dal bonov

Gnees (nepreverjen)

RIP , ce ze to delite z nami bi lejko bole natancno obrazlozili, so to bili kopalci??? 82 in prek 70, ali so padli v vodo? Taka starost je nekdaj bila ze castivredna, dandanes pa so to ocitno srednja leta, za supanje, plavanje na dolge razdalje , etc… , najboljsa!

ZTR (nepreverjen)

Izola v Prekmurju

mopett (nepreverjen)

a ni to oni primer, ko so reševalci imeli noge v zraku in buljili v svoje telefone ter lepe mlade ženske, na klica pomoči pa se niso ozirali, žensko pa je rešil en kopalec?

Starejše novice