Nova policijska akcija odvoza prepovedane droge konoplje s helikopterjem.

Po slabih dveh mesecih so pomurski policisti spet odkrili nasade prepovedane konoplje. Nasadi so tudi tokrat ob reki Muri, vendar po naših informacijah zdaj na območju Občine Črenšovci. Pri spravilu požete konoplje si policisti tudi tokrat pomagajo s policijskim helikopterjem.

Kot nam je povedala tiskovna predstavnica soboških policistov Suzana Rauš, so policisti ob reki Muri odkrili več nasadov prepovedane droge konoplje. Gre za manjšo količino, kot pri avgustovski akciji, vendar tudi tokrat pri spravilu pomaga policijski helikopter.

Po pričanju bralcev Sobotainfo helikopter konopljo v jumbo vrečah vozi do traktorja, kjer jih potem nalagajo na prikolico.

Več podrobnosti o zasegu bo znanih jutri. 

Sicer pa spomnimo, da bi osumljeni v avgustovski akciji, če jim načrtov ne bi prekrižali policisti, pridelali 600 kilogramov droge, s katero bi na trgu zaslužili okrog dva milijona evrov.

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mymun (nepreverjen)

Samo škodo delajo. Na travo se spravlajo namesto na politike pa lopove. Kakšna banana republika. No comment.

.opz (nepreverjen)

naj zacnejo pri Jankovicu in odpisanih milijonih.

In reply to by mymun (nepreverjen)

OPA (nepreverjen)

pa ja, ka ti resno misliš ka što od naroda ščiti fakin lopova jankovica? VSI lopovi, tau samo SĐS majmuni mislijo, ka zdaj, ka oni ščitijo Istvana, ka te ostale tuj tak brodijo. JOK, brate

In reply to by .opz (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Lekaj sta zgornjiva dva mela delež v ton nasadi ka se tak gor prosita.

In reply to by OPA (nepreverjen)

Leonidov (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka pa motas, naj spucajo to drogo. Ka te se pa zadejvale, pa odle kak zombije.

In reply to by mymun (nepreverjen)

abcxy (nepreverjen)

v primerjavi s tem je alkohol doooosti večji problem.

In reply to by Leonidov (nepreverjen)

Kikoa (nepreverjen)

Tij si kreten kakšna droga? če si joint skadis nebos zombi cese znapijes boš zombi ka ne gocin ooo trdih drogah!!!

In reply to by Leonidov (nepreverjen)

Leonidov (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kreten si ti pa tvoja mati,kera te tak glupoga dala na svet,ka neverjetno,ka je dobro pa ka nej. Seveda ka si zadeti od tej smrdejce rastline.pa se kak zobmi v vidiš. Pa ja,tudi alkohol je problem,nihče ne pravi ka nej. Vi se pa samo tolazite ka je to zdravilo.

In reply to by Kikoa (nepreverjen)

Domačin (nepreverjen)

To od kristijan korošaja

Krofaš (nepreverjen)

Od plemenskoga ja

In reply to by Domačin (nepreverjen)

Machiavelli

Ma daj..kar je narava dala nimas pravice unicevati. Tudi tisto visoko smreko za Vatikan..pusti, naj raste. Jezus bi bil prvi ki bi rekel "dosti je teh neumnosti".

mecavbj (nepreverjen)

do konc tisocletja lahko podarjemo smreke od ukradenih Jankovicevih milijonov. Tako da ne skrbi, partija ve kaj dela.

In reply to by Machiavelli

vodka (nepreverjen)

Vej so pa zdajšnji lopovi na vladi pokradnili v teh par mesecih več kak Jankoviči. Že pri zaščitni opremi so presegli tou vsoto.

In reply to by mecavbj (nepreverjen)

gemmo (nepreverjen)

Ka ste naur ej, eno vro nazaj se pelan v avtoji pa stojin pri rdečoj na semafauri (križišče med Jyskon pa med Hofron), pa samo enauk reeeejdno zača po svežoj bagi smrdeti - pa glejdan ges či san kaj v avtoji pozabo jebemo pa san znau ka neman nika seuf, ali seeno je smrdelo reeeedno.... pa glejdan ges ukauli, pa vijdin kontra ka pri rdečoj stojijo ka se kontra mene pelajo, pa prvi v vrsti policajski Tuareg, za njin pa tej traktor ka je bil pun bage naklajeni obej velkivi prikolici hahaha, pa tau te more vrag zejti. Kama so li pelali?! Nej se mi je dalau za njimi pelati.... kak je li smrdelo či si se za njin pelo :) :) :)

NAJBOLJ POŠT… (nepreverjen)

RES NIMAJO BOLJ PAMETNEGA DELA ? KOLIKO ŽE STANE URA LETENJA HELIKOPTERJA ? (HELIKOPTER TOČNO TA JE STAL 15 MILIJONOV EVROV) VELIKI LOPOVI PA SO NEDOTAKLJIVI IN DALJE KRADEJO, JEBENTI PA TAKO DRŽAVO.

Red John (nepreverjen)

Rejsan nišče nemre čednoga komentara skup spravite

fejkix (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ja samo režete to travo dol ten kriminalcom. ali se legalizera ali pa ne. s ten trenutno ukvarjajo kriminalci kere morajo iti poberat žajfo v zatvor. res je da trava samo po sebi ne problem in je devica v škodljivosti proti alkoholi. ali dosti lidij na travi prešalta na kaj trdoga kda zgibi nadzor. Kajenje marihuane trbe jemljeti resno, kak tudi alko. sploj mladi pod 20 let

abcxy (nepreverjen)

se strinjam.
mogoče pa glih zato sežejo po čem hujšem ker včasih nemrejo nabavit trave. če pa bi bila legalizirana, pa bi jim valda folgala, saj bi bila skoz pri roki.
pomnimo pa, da je odvisnost od drog ista bolezen kot vse druge in da je lahko tudi podedovano, takšen pa si bo težko pomagal, četudi načeloma ni sam kriv za to. seveda to mnogi ne vejo in takoj gledajo takšne vemo kako.

In reply to by fejkix (nepreverjen)

Ari (nepreverjen)

trava ja kul

kolega (nepreverjen)

Pizdo kelko so že najšli letos.. Palik de suša :(

Mama mia (nepreverjen)

Ka mo zdaj delali,konaupla ka zdaj,ka napraviti dati deci ali nej dati ali dati policajon,sodnijkon ali poslancon,ka do se malo prebudili,ka zdaj pomagajte mi najti rešijtev.Zdaj so bar na bistrici vidli helikopter od blizu.Pa še nekaj tau nekdo sadi za nalašč,ka te majo policaji kaj za delati.Ka ovak nemajo kaj za delati v Sloveniji.Ka nas je itak malo mijslin lidij.Velke ribe pa tak pri meri pistijo.

Ajaj77 (nepreverjen)

Trav'ca je kul. Izdelki iz nje, pa še bolj!

Božo (nepreverjen)

Bumbar ostane bumbar......

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice