Slika je simbolična.
Slabim novicam iz Beograda še vedno ni videti konca. Po tragičnem strelskem pohodu, nov napad z nožem v eni zmed šol.

Po poročanju srbskega medija N1 Srbija, se tragične novice v Beogradu še niso zaključile. Danes so namreč zabeležili še en napad v šolski ustanovi.

Dijakinja z nožem porezala učenca in učiteljico

Tokrat je prišlo do napada z nožem, in sicer incident se je zgodil v zasebni šoli Ruder Bošković v Beogradu.

15-letna nekdanja dijakinja elitne gimnazije je z nožem zabodla 15-letnega učenca in učiteljico, ki je želela preprečiti napad. Po prvih informacijah žrtvi nista huje poškodovani, imata pa lažje ureznine.

Šolo so takoj evakuirali, preiskava s strani policistov pa je v teku. Napadalko so prijeli in privedli na policijsko postajo.

15-letnica naj bi imela že dlje časa psihične težave

Kot poroča srbski medij Kurir, se je v zvezi z napadom oglasil tudi nekdanji minister za izobraževanje Mladen Sarčević, ki je pojasnil, da se ni v incidentu nihče resno poškodoval.

Po njegovih besedah je profesorica zgolj malo porezana po roki, poškodovala pa naj bi se medtem, ko je želela 15-letnici odvzeti nož.

Kot je še povedal, naj bi imela dijakinja že dlje časa psihične težave, oktobra pa naj bi se tudi sama izpisala iz šole. Danes naj bi prišla v šolo le zato, da vidi svoje prijatelje, nato pa je izvlekla manjši kuhinjski nož in začela opletati z njim, še poroča Kurir.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tecumseh (nepreverjen)

Počelo je počelo

Majnarin (nepreverjen)

potem pa zdravnik odgovoren. simpl

Hazariii (nepreverjen)

Vsa tale mladina kateri hodijo v šole imajo psihične težave in to rejdne!

Starejše novice