Žalostna vest ...

Mariborski policisti so pred nekaj minutami sporočili tragično vest. Iz Univerzitetno kliničnega centra Maribor so može v modrem obvestili, da je danes ob 10.49 umrla 27-letna Mariborčanka, ki je bila v bolnišnico pripeljana po nesreči, v kateri je bila udeležena kot peška.

Spomnimo. Gre za prometno nesrečo, ki se je zgodila 27. oktobra na Nasipni ulici v Mariboru. 28-letni voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola, je nosečo 27-letnico zbil na prehodu za pešce. Povozil je tudi njenega psa, ki je na kraju nesreče poginil.

Voznik je bil preizkušen z indikatorjem alkohola, ki je pokazal 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato mu je bil odrejen strokovni pregled.

V tej zvezi bodo policisti podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje nevarne vožnje zoper 28-letnega državljana Slovenije, so še sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Na koncu bo dobil pogojno kazen, na drugi strani pa tragedija, izgubljeni dve mladi življenji (eno še nerojeno), da o stanju bližnjih sploh ne upam razmišljati.
Kazni za vinjene voznike bi morale biti strožje, zraven tega pa uvesti ničelno toleranco, ker je vse preveč vinjenih voznikov, ki stavijo na srečo, da jih ne bodo policisti ustavili ali da bodo napihali pod mejo. O tragedijah ne razmišlja nihče, dokler se ne zgodijo.

Strijc. (nepreverjen)

Se 10000000% strinjan! Saki den je mozno steti ka so bili povzrociteli naklajeni! Taksomi nikdar vec izpita nazaj dati, obsoditi ga na uboj iz malomarnosti, eno je da se pelas pijan pa te stavijo pa nikomi nika ne narejdis, ali v taksnih primeraj kak je tej, tu pa cloveka obsoditi za najvekso kazen ka je mozno, ker ci bi meni nikak partnerko pa dejte bujo, bi si zelo ka ga nikdar ne srejcan pa ka nikdar vö ne prijde, ka bi ga vace sam z goli rokami raztrgo kak robcek papejra! Alkohol za volanon nebi smel meti nibene tolerance! Obstajajo taxiji, ce mas za lokanje, bos mel za taksi, ci nej si pa gotof! Nemren pa niti ne vupan si predstavlati ka morejo dozivlati svojci uboge zenske! Pa zaj samo ne cvijlite kak se on pocuti, vsaki ma moznost izbire pa kontrole nad svojimi dejanjami, in ce se za nekoj odlocis, mores tudi sprejeti pa nositi posledice!

In reply to by A79 (nepreverjen)

Starejše novice