Ljubosumna 18-letnica Megy Jerebic ni želela priznati poskusa uboja tekmice v „ljubezenskem trikotniku“ 26-letne Mateje Gomboc, s čem bi si znižala kazen

Pred sodnico Natalijo Pavlič Goldinskij je na Okrožnem sodišču v Murski Soboti danes potekal predobravnalni narok zoper 18-letno Megy Jerebic iz Gančanov. In ker ni priznala obeh očitanih kaznivih dejanj, se bo 12. decembra začela glavna obravnava, kjer ji očitno grozi bistveno višja kazen kot v primeru priznanja.

Višji državni tožilec Branko Murmayer, ki je prebral obtožnico, dekletu očita hudi kaznivi dejanji, nedokončan uboj in povzročitev lahke telesne poškodbe. Nesrečnemu 18-letnemu dekletu, ki se je očitno zaljubila v napačnega fanta, grozi maksimalno, teoretično do 18 (15 + 3) let zapora. 

Tožilstvo je v obtožbi zapisalo, da je Megy Jerebic, z željo, da bi umorila takrat 26-letno Matejo Gomboc, v ponedeljek, 16. 7. 2012 okrog 4:40, pritekla v spalnico, kjer je nič slabega sluteča, skupaj s triletnim sinkom, spala oškodovana Mateja. „S ciljem, da bi ji vzela življenje, je obtožena oškodovanko, najmanj 11-krat udarila s kladivom po glavi. S tem ji je prizadejala hude telesne poškodbe, med drugim najmanj štiri vlomne poškodbe lobanje in številne druge poškodbe. Ker je v prostor pritekla Marija Felicijan, ki je preprečila nadaljnje udarjanje, ni prišlo do dokončanja uboja. Ob tem je tudi Marija dobila nekaj udarcev in je utrpela lahko telesno poškodb, med drugim kompliciran zlom nosne kosti“, je med drugim dejal višji državni tožilec Branko Murmayer, ki je tudi dodal, da bo tožilstvo v primeru priznanja storjenih kaznivih dejanj predlagalo milejšo kazensko sankcijo.

Obtožena je nato priznala le drugo očitano kaznivo dejanja, povzročitev lahke telesne poškodbe Marije Felicijan. Priznala je tudi, kako je pretepla Matejo Gomboc, a je nadaljevala, da „jo nisem želela ubiti, temveč le zmlatiti in poškodovati“. Tako je v dogovoru s svojim zagovornikom, odvetnikom Jožetom Šafaričem, očitno želela le delno priznati krivdo, a nikakor ne poskusa uboja, temveč le hujše in lažje telesne poškodbe.

Kljub temu je že od sredine letošnjega poletja jasno, da se nad življenjem obtoženke, ki je večji del počitnic preživela v posebni psihiatrični oskrbi, stiskajo črni oblaki. In to se bo najbrž potrdilo tudi v nadaljevanju postopka, saj ker ni bilo priznanja, se zadeva nadaljuje in stranke so ponudile svoje dokazne predloge. Tako bo sodišče v nadaljevanju opravilo glavno obravnavo z izvedbo številnih dokazov. Med drugim bodo znova zaslišali tudi Florjana Felicijana, domnevnega partnerja obeh vpletenih deklet.

Odvetnik Šafarič je namreč bil razočaran, da je slednji, čeprav Slovenec, državljan Slovenije in ob tem šolan človek-policist „ne ve slovensko, temveč je govoril v takšnem lokalnem naglasu, da ga nihče ne razume“. V nadaljevanju naj bi pridobili tudi izpiske SMS, ki jih je „okrog pošiljala oškodovanka Mateja Gomboc, s čem je užalila obtoženo“, saj naj bi to po odvetniku Šafariču bil motiv za napad. Seveda bo sodišče v nadaljevanju postopka neposredno zaslišalo tudi nekaj izvedencev, predvsem nevropsihiatra in travmatologa.

Zanimivo je sicer, da bo tudi glavna obravnava potekala pred sodnico posameznico, čeprav je za tovrstna kazniva dejanja predvideno sojenje pred velikim senatom, torej dva sodnika in trije civilni porotniki. A ker novela ZKP to dovoljuje so se stranke strinjale, da naj zadevo vodi in zaključi okrožna sodnica Natalija Pavlič Goldinskij.

S spleta

Komentarji (180)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KIRA

zmlatiti. s kladivon. dobro ka nej macolo zejla. betežna v glavi. ovi policaj ka z njo šmiral pa šče bole.

jonie

nej na pamet pa gučati :D

Daddy_Cool

Slab izgovor. Glede na to ka je pol poletja preživela v posebni psihiatrični oskrbi, bi pravo da ji bo to edina takšna olajševalna okoliščina. Kakšnih 8 let pomoje dobi.

anja1

Za se to bi moral odgovarjate te spotane policaj,(kaj je tak šolane pa tak lejko smotane ne razme ga žal),,,,,,,, ka je se kup skujo njega bi mogle zaprejte pa Mey skuper v zapor pa jiva zmlatete macolo nej samo z hamron .........

dupont

smešno mi je, ka trdi, ka je načrtovala samo par vzgojnih pljusk, končalo se je pa s ten, ka jo je s hamron po glavi.

vejpa na konci de deloma pa neprištevnost zaslužna za menšo kazen. tou je samo norca delanje iz tožilstva če menej pijtati.
saki bizgec se da zaprejti na psihiatrijo. princip "nekoga bujen + iden na psihiatrijo = menša kazen". kakša logika sodstva je tou? či je nej mel anamneze o neprištevnosti določene še pred samin kaznin dejanjon, me boli patka či se njemi je zaj sfuzlalo zaradi pritiska. ja sodimo ti neprištevnemu, ampak ti sodimo za dejanje kda si bil prišteven in si znal ka delaš, zatou boš tudi prištevnomi primerno kazen dobo. či ti pa kaj ne paše te pa lejko 2x na keden v zatvori obišče psiholog.

anja1

ej dupont takšni dobro skoz prijdejo,,, če pa ti pa jes kaj narediva pa naj fčasek zaprejo nede nama pomagala psihiatrija........

Plemeniti

Če je Tošić prišel ven...

RobertH

za mene je te policaj bole sumlivi kak Megy.....

dupont

roberth misliš ka je tak blesavi ka je šou naščuvat maloletnico naj ide njegovo partnerico bujt?

naše sodstvo bi bilo bole učinkovito či bi nan sodile zavarovalnice. je štoj že čul za koga ka je dobo od zavarovalnice pejeneze ker si je prejšnji keden nogo spotro, gnes pa polico skleno?
mnenja psihiatrov so nepomembna na sodišči! dejstvo je ka je takša oseba ogrožala drujge in bi jih lejko še naprej. či je takša oseba poleg nagnjeni k agresivnosti še malo trčena v glavi je ta grožnja še telko bole resna. torej bi bilo potrebno "neprištevne" obravnavati še kak večje kriminalce kak v resnici so. takšen je družbi istotak nepotreben kak en pedofil, morilec itd.
zakoj bi mogo ges plačuvati ZZZS prispevek dodatni in osnovni, ka lejko odijo kriminalci na večletne epopejske dopuste na psihiatrijo? mislin ka je moj keš nej vreden takšoga razmetavanja.

tou je isto kak če pokvarjeni hladilnik pelaš k zobari na popravilo. za takše obstajajo inštitucije. drujgoga kak štiri stene in "časa na pretek" ne nucajo. če majo psihične probleme so be it, zakoj bi se mogle še tak redke doktrine s ten hecati?

Daddy_Cool

Mimogrede ges bi jo takoj predlago za naziv Femme fatale 2012

slovan

Blondinka + policaj ... naredi si računico!

redneck1

Stop! Hammer time.

ssaarraa

pa ka stee? 1. ka telko pijšete nekaj pa obsojate lidij kere ne poznate, saj tou je edijno ka znate!!
2. vaš razum je tak na nuli, ka ne razmite ka či bi jo una 11 krat vdarila bi že bijla gotova,edijno či jo je z kakšo igračo kukla.(ova pa mijslen ka nema železne glave!)
3.Malo se zamislite ka gučijte pa pijšete ka je čist brez pomena!!
Saj znan ka ste vsi proute njoj,ali či bi jo poznali osebno tak nebi pravli.
Vsega vkup je pa krijv te policaj, ka jo je gnjavo tak dugo dokeč se nej v njega zatreskala. Po takšon bi bilou najboukše ka tude on dobij nekšo kazen,ker je dosta krijv.
Ta Mateja Gomboc je pa tude nej tak nedužna kak se vijde,mogla je biti fejst nora ka je ostanola z ten Florijanon keri jo je varal!
Neven pa tude kak je lejko že po 1 tjedne na mourje bijla ,glede na to ka je doubila 11 udarcov v glavo!

ssaarraa

Pa kak lejko dobij 18 lejt zapora, par lejt nazaj je pa eden moške bujo 3 osebe pa je doubo okouli 6 lejt??!
Sodnijke malo začajte gledate pa pravično ocenjevate nej ka nekome date malo kazen za velki prekršek, velko kazen za menši prekršel.

met

ssaarraa, meni bi bilo čisto vseeno če me po glavi mlati "dobra oseba", kot ti praviš, da je ta Megy, ali pa nekši psihopat. V tiston trenutki sta oba isto. Lastnosti dobre osebe so: dobre. To, da ima razmerje z nekom, ki ima družino- ni dobro. Pa da ideš nekoga pretepst, isto ni dobro. Upam, da bo dobila primerno kazen.

ssaarraa

ja kazen si zaslujže,al tak visko pa pa nej!
Či te Florijan nebi telko nje gnjavo bi bilo vse inače!

met

Če je pa šla ta Mateja na morje, pa to razumem, da je hotela proč od vsega tega.

black panter

ssaarraa
zagučavleš jo zatou ka jo poznaš,če bi moj pajdaš koga namlato bi ga ges tudi zagučavo

picek

saraaaa....
1) eno so besede, drugo dejanja
2) 11 vdarila --> ženska je nesposobna
3) glede na to ka je naredila si zasluži javni linč, kda pridejo v vse podrobnosti druge tudi čaka linč, znankar jih nemo tolažile
4) 18 let je maksimalna kazen ka jo lejko doleti, menje je tudi možno, večja od 18 let pa nej :)
5) tak ka prvo premisli pa te guči

rkdolovo

vupan ka dobi vsaj 10lejt. kama tej svejt ide..

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

To pa zato, ker je Matejka romkinja, in kot je že znano romi iščejo samo težave. Pa jo je punca presenetila in ji dala lekcijo.

matejagomboc

saraa..ne poznam te,ampak jaz mislim,da je tvoj razum na nuli,,se enkrat si preberi svoje komentarje pa si v glavi prestudiraj kaj pomeni razum in kaj je sploh resnica!!ampak tezko da sploh poznas resnico,,kaj se pa tice mojega zivljenja z florijanom al brez njega,morja,udarcev itd...pa se ti ne obremenjuj stem ker je to moje zivljenje jaz ga zivim in zato te prosiom da drugic svoje mnenje in komentarje kar za sebe obdrzis,,pa se brigas zase ne za druge!!!lp

matejagomboc

aleees...romkinja???zaenkrat nikoli iskala tezav,,ampak ci imas ti kake tezave z mano pa kar povej??pa ne na pamet- vrede!!!!

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

Ja Matejka vsi vemo kakše spore si povzročala s puncami ki so se motale okrog Florijana, da ne omenjamo dogodka v Ižakovcih pred leti ko so streljali nate. Ne želim biti nesramen, ker vem da tota punca Megy ni dobro storila, a kljub vsemu najbolj glupa v tej zgodbi si ti.

fakemus

mateja, če je res da si nazaj prišla z tem florijanom, pol pa si ti bolj b*tasta od te megy... pa lp

Jasssmin

pa kelko je čute pa vidite ta Megica šče izda odi na treninge, pa baje ka si s Florjanon cejle čas dopisujeta in dobivleta po treningaj. Ta ka očitno se ta zgodba šče zdaleč neje končala. Ajaj žalostno kama smo prišli.

bajkec

Mislin ka pa neka eni bluzite- či je bila na psihiatriji to še ne pomeni nižje kazni, razen či travmatologi, psihiatri ipd. se pravi tisti keri so za to postavleni ne potrdijo delne neprištevnosti ali kakšne druge motnje.
Ka mislite ka ten strokovnjakon malo kuverto ponudiš pa ti takoj papir napišejo neprišteven je ali kak? Tak ka nej bluziti neka na pamet.
Po drugoj strani pa kak de tožilstvo oziroma obramba dokazovala svoj prav se pravi či jo ščela bujte ali nej je njihova stvar. To či jo ščela resan bujti zna samo ona. In nej motati nekših 18 let mislin kak mediji napihnete. V slučaji ka ji dokažejo poskus uboja kvečjemi kakših 5 let či jo nedo izvedenci z kakšin mnenjon ven potegnili in ji ne prisodijo obvezno psihiatrično zdravljenje.

Plemeniti

bajkec, ja, dostikrat se stvari tako rešujejo in tudi rešijo. Denar je sveta vladar. En precej spoštovani psihiater v bližini MS je znan po tem, da za par deset evrov napiše potrdilo, ki potem velja pri kakšnem pogojnem vpisu in podobno. Siguren sem, da se najde tudi tak, ki bo za kakšen malo večji znesek postavil ugodno diagnozo.
Pravim, poglejte si primer Tošić. Mislite, da bi bil na prostosti, če bi bil kakšna manjša riba brez denarja?

Boltzmanovakonstanta

Še en dokaz več, ka moškov primankuvle. Se kure same kolejo za kukoute

feniks3.0

Prosim vas, d ane pišete bedarij. Mateja je šla kar nekajrat na led, Megy pa je bila v težavnem obdobju pod vplivom skoraj enkrat starejšega moškega!

Če pravi, da je ni hotela poškodovati, ji verjamem! Vi vsi pa se ne vtikajte v matejo in njenega varajočega moža, ker to ni vaša stvar!!

Je pa megy prijazna in zanesljiva oseba!

NWA

pa kaj je z vami. 10 let minimalno.kaj ma zdaj veze.če je že tako vredu in pametna potem je vedla da se spušča v afero z tipom ko ima punco+otroka pa kako stanje bo. če bi jo hotela zmlatiti bi jo kje zunaj parkrat spljuskala ne pa da uleti zjutraj v bajto ko ve da se žrtev ne bo mogla braniti...in potem še neko staro babico namlati...100% da če ne bi prišla babica v sobo bi ona njo še naprej udarjala in jo ubila.

SRAMOTA

bajkec

Plemeniti ne bluzi. Tisto ka nešče napiše pa velja pri pogojnon vpisi je popolnoma neka drugo, sodišče namreč postavi svojoga zapriseženoga izvedenca pri keron ti penaz nič ne pomaga. Pa ne mešaj neka tošiča pa toga primera, tan se je izpostavilo to, ka se je z prisluhi delalo po domače, prisluškovalo in šele potem dobilo nalog. Poleg toga so prisluškovali tisti, keri za to nemajo zakonskih pristojnosti in tan je sodišče jasno pravlo- štejejo samo zakoniti dokazi in pika. In prav je tak!!

feniks3.0

babica je pač kolateralna škoda, če si je megy hotela rešiti življenje, je morala uporabiti silo!

to je prej olajševalna okoliščina kot karkoli drugega. kaj ko bi tebe nekdo zahrbtno napadel? Ni važno kaj počneš, če te nekdo 'iza leđa' napade, imaš vso pravico da se braniš, pa najsi je to babica ali nemški ovčar.

napad je napad!

dončec

Pri nas pa so 11 let starega fanta brutalno umorili zaradi "ljubosumnosti."

picek

Verjeli ali ne, zadnje bo reklo sodišče :) S tem tudi zaključujem sejo in pojdite lepo v na luft enga prižgite, život ide dale, pazte se ka nete vi vutro v riti, radi se mejte pa dosta se smejte :)

Albatroos

če priletijš zajtra malo pred peto uro v lucko hišo z hamron sigurno neščeš nekoga samo ˝zosagati˝ . tak ka če so sodnijki pametni do tau tude razmili pa do ji pravično saudili.

KLIPAN

Šolan človek-policist.
To dvoje nekak ne gre skupaj.

kanžor

(;.replika ---- ssaarraa (();:- prijti pa ti ges stijsnen enih par krat po glavi pa več nikoli ne boš nikoga zagovarjala .Isti snop si kak ta čundra Megy .Zdaj de se delala nouro ?

Jasssmin

Kanžor edini čundraš tle si ti :D Hoho

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

edini problem tukaj je da je Mateja romkinja, in vsak bi si ob romkinji zaželel nekaj normalnega, člove*kega kot se šika :D

Purpl

Mateja ni romakinja...od ked tebe zaj tau?kak leko ideš pa neka tak strliš??

Purpl

Mateja ni romakinja...od ked tebe zaj tau?kak leko ideš pa neka tak strliš??

Plemeniti

bajkec, enkrat sem slišal eno dobro izjavo. Če imaš problem, ki ga ne moreš rešiti z denarjem, ga lahko rešiš samo z še več denarja. Primer Stojko ni tako daleč nazaj, da se ga nebi spomnili, ne?

Primer Tošić je pa lep primer kako funkcionira ta država. V vsaki normalni državi bi ga imeli pod ključem, neglede na to na podlagi česa so ga priprli.

kanžor

Jassmin ((9;:_ rad bi te spoznal tij posranec .si že znaž čobe od mlejka zbrisati pa čondre ?pozdravi tvojo staro doma

ales92

Kar nekaj novih članov na sobotainfo :D

Jasssmin

haha Kanžar ja povej kdaj in kje, pa bova videla kdo je posranec ;)

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

hja boga megy imela je posla s ci*anico zato je pa tak nasankala.

mickeycek

Ka mijsliš ka de ti dala či jo boš brano? Krijva je pa pika. Sama je znala ka dela, nej joj je hamer prisilo naj jo namlati. Či je pa tak naura ka jo je ljubček prepričal si pa opet sama krijva.

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

Ka nebi ti bil včasi kriv kaj, ker te pa nede lepo. Pa se začni brigati za svoj lajf, če ga sploj maš. Hah. ampak očitno ga nemaš nej. Pa či bi bila kriva kak eni pravite bi bila že v pripore, v kratkon tudi zaprejta. Ampak je tomi nej tak. Seveda zakoj nej, ker šče morejo toga Florjana stisnote.

i n a

de dobijla ka se je zaslujžela, upam samo ka de kazen pravična.

Jasssmin

dobila je Mateja ka si je zaslužila!

McLaud

Za svoja dejanja vsaki san odgovarja! Ne glede na okoliščine pa kdo je koga kaj naščuval je za svoje dejanje saki san odgovoren, vsaki more v glavi telko meti, ka se mora zavedati svojih dejanj, pa tudi posledic teh!
Kak de naš sodni sistem to presodo je pa itak stvar sistema, keri več san ne vej kaj je prav!
Policaj keri ne vej slovenski gučati, pa je pa druga zgodba, zaj ali se je nouri delau pa nej gučau slovenski ali pa je resan tak nesposoben (eni pač nemajo pojma o slovenščini), to lejko što drugi presodi, me pa v toj državi več sploj nikaj ne čudi oz. preseneti!
Dejstvo je ka jo je namlatila z hamron! Kaje lejko biu namen v ton primeri? Verjetno nej vabilo na kavo, te bi joj po vsej verjetnosti sms poslala! Al pa kakše bujenje ajde zmesta ka moreve iti nekam... te bi jo verjetno z vankišon po glavi vdarila nej z hamron! Jasno je da je namen biu "orodji" primeren!!
Vupan ka razmite point napisanoga!

mickeycek

Aleeeeeeeeeeeeeeeš neven ka si slejpi ali ka, ONA je z hamron napadnola, so jo daubili, nej si je tau nišče zmislo, tak ka neven kak lejko praviš ka je nej krijva. Tudi či jo je lubček naščuval, či je tak naura ka ga je poslušala.. sama si kriva.

bajkec

Plemeniti kaj je te za tebe normalna država? No razloži mi te to. Zakoj bi ti tošiča pod ključ? Saj pa pravzaprav tožilstvo nej melo -tudi med izločenimi dokazi nobenoga keri bi direktno potrdo ka je on "čelavi" kak tožilka v obtožnici napisala. Vse kar so meli je bilo nekaj slabih indicov. In na osnovi toga bi ga tij dal pod ključ? Tipično obsojanje vnaprej na podlagi tega kar piše v medijih. Hvalabogi mediji ne sodijo ampak to dela sodišče kero je edino stvarno pristojno in merodajno. Poleg toga se je v toj zadevi še enkrat poudarim delalo mimo vseh pravil- či bi malo spremljo postopek proti tošiči bi že rano vido ka iz tega nede nič. Mogoče do edino obsodili par kurirov, nikdar pa nedo dokazali ka je on mel prste poleg. In skoz znova trdin ka je Slovenija banana republika. To pa zato ker san na lastnih ramenih sprobo en nagnusen policijski konstrukt in znan kak policija laže, prireja popolnoma neverodostojne informacije in zlorablja pooblastila. Slovenija je policijska država na žalost- banana policijska država. Še posebej kda vidin kakši napol pismeni nekda so dandanes policaji- bitange o bitang jao jao. Hvalabogi je sodišče melo v primeri tošič jajca (ka se redko zgodi) in pravlo nej. Ka je tudi lepo utemeljilo.

Vipko
tinka78

Punca si je res sama kriva, ampak sem prepričana, da sedaj obžaluje svoja dejanja. V teh letih mladi pač prepogosto ravnajo nepremišljeno in malce zaleteno. Žal pa to ni izgovor in za svoja dejanja bo morala odgovarjati.
Ne bi pa rekla, da bo javni linč (ene ali druge strani) pri tem karkoli pripomogel.

picek

đuro,roš,lainšček,okorn,... mate odličen scenarij za kriminalko svetovnega ugleda haha :)

dejčaa

1. poskus umora je to, ne uboja ker se je zgodilo na grozovit in zahrbten način...(nesposobno tožilstvo al pa novinarji sori)...2. samo zlom roke je že huda telesna poškodba kaj šele kompliciran zlom nosu...3. ženskam, ki damo kaj nase lahko fant gnjavi še pa još pa če ma družino ga lepo usakič posebaj pošlješ nekam, seveda je kriv tudi on, ker očitno če ga na utakne v vsako ni srečen...ampak v redu to še nekako razumem, da se je punca zaljubila konec koncev ne moremo zbirat v koga se zaljubimo, pa čist vrjamem da ji te tudi kaj obljubljal (kako bo zapustu svojo in otroka itd.) ampak vseeno pride čas, ko ODRASLI dojamemo, da ta oseba očitno ni za nas in se umaknemo, zjokamo, žuramo s kolegi in prebolimo, v najslabšem primeru se zderemo na osebo, ki nam je obljubljala stvari, ki jih ni mogla izpolnit ne pa, da napademo žensko, ki je bila konec koncev isto prevarana kot megy in, ki je isto trpela zardi istega fanta...tako odrasli ljudje za katero se megy ima na svojem facebooku ne reagirajo v nobenem primeru...odrasli ljudje se tudi pokesajo ko vidijo, da so neki nardili narobe, medtem ko megy skuša očitno svet prepričat, da je nekdo drug kriv za njen izpad...sami smo krivi za svoja dejanja, ni boga al duha al hudiča, ki nas v tem vodi...dalje, tu je vpleten mali fantek, ki se je najverjetneje zbudil in videl kako mu nekdo pretepa mamico, veste kako lahko to vpliva na otroka, lahko bo imel kakšne probleme, pa najmanj je kriv zlatek mali...trpel bo pa najbolj on, ker bo za vedno sin smotanega očeta in mamice, ki je mogla to njegovo kurvarijo plačat...žalostno:(...megy pa se ne more sklicevat na neprištevnost razn, če dokaže, da ima neko res psihično bolezen zaradi katere tako reagira, nismo v ameriki ne moreš kar reči, da si bil neprišteven in ti znižajo kazen=) in za konec megy, če to bereš..za odraslo punco se maš, pametno, razumem, da si preživela pekel zard tega fanta (marsikatera punca ga že kdaj je zaradi kakšnega) ampak tako ne reagira odrasla in pametna oseba, pomisli na svojo družino, pomisli na čas ko boš najdla pravega zase in mogoče z njim imela otroke, ki bojo trpeli zaradi tvojega slovesa in neumne ljubusumne napake v mladih letih...

gocila

Mislen ka san na ton forume spoznal ob branju teh komentarjev 8 psihologov, 5 sodnikof, 7 policistof,...vsem pa svetujem-POMESTE VSI PRED SVOJIM PRAGOM,PA TE PRED DRUGEM,..
Menej po domace boli kur.. za tej trikotnik ljubezni. Ne verjamen nobenemu od teh treh zato ka jih ne poznam
LEP DAN VAM ŽELIM.

pinđek

Megica tak bi te trbelo naklestiti!!! tou je nečloveško pm!!!

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

Dejčaa naj pokumentiram tvoje stanje. Ta Florijan je hotel zapustiti Matejo, a mu je ona zagrozila češ da bo otroka raje u*ila ( pazi to , ženska je izjavila da raje ubije svojega otroka), kot pa da bo Florijan z Megy. Očitno ni prenesla poraza. Edino z čimer ga je priklenila nase je ta mali fantek. Obstaja pa tudi vprašanje če je ta otrok res Florijanov, ker tisti ki poznamo Matejo vemo kako poteka njeno življenje polek partnerja, dokaj razuzdano! Pa kot šče dodatek Florijan in Megy si še vedno dopisujeta in najverjetneje tudi dobivata. Pa naj še kdo reče da je Mateja angelček. Kar si je iskala, to je dobila.

puca

ZASLUJŽI SI ZATVOR!

Vanessssa

Se strinjan z Alešom, tudi jaz poznan Matejo in ponavljam DA JE ROMKINJA. Že pred leti bi morala pristati v bolnišnici, zaradi njenega ku*varaja. Pa je punca sp*zdila. Ampak kot pravijo vse se vrača, vse se plača. Tudi Mateja je svoje gor plačala. Ker v mladosti je mijslila ka je Bogi batina, nared je poberala vse ka so stopile do Flo-ja. Sama pa nima za bure...k. :D In končno se je našel nekdo ,ki ji je dau vetra. Bravo Megy!

dejčaa

no ja jst čist vrjamem, da noben ni angelček u tej zgodbi, ker se drugače taka stvar ne bi zgodila...mah smiljo se mi vsi, vsak po svoje, najbolj pa ta mali, ki si ni sam kriv, da se je rodil v kaosu:S

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

Ja mali res ni kriv, da se mu je oče s*urval, pa da je po ton takšem mati slaba.

Jalejlo

Vi ste tak vsi povprek prizadeti v glavi...majke mi ej. Razen par komentarjev bi si človek mislo, da....aja saj res ste prekmurci pa madžarji.

romancatio

Mateja je nej romkinja ka van je...ka se ti mejsa vanessa...od kot ti to...pa mateja si je nic nej kriva sama...ta megy ce jo je scela namlatiti bi jo naj drugje....nej pa bred malim...pa po ton ka je mateji napravila je poskus umora vej ce nebi tasce bilo bilo bujla ....san sto procentno..pa ka jo branite to ka je scela je naredla...zdaj se pa neka nazaj vlece upam ka dobi sodbo ka se spodvi pa ka je poletje bijla v ormoze pa dajte no bijla pa je na vsaki veselici....ja pa ka zaj florijana not mesavle...saj za to dejanje ni nihce kriv saj ji je nej on hamer drzo ka pa sla ta sama si je to kriva ...

Vanessssa

Romana ve pa Matejo pa tebe pa vašo familjo poznan od malij nog. Pa hvala boge ,či si je diklina dala dujška pa šla v med lidij, dokaz ka je pogumna in se ne da! Za razliko od tebe, ka živiš sama z deco. Si ravno tak na slabem glasi, ker si tude romske krvi glede na to ka sta rod z Matejko. Je meu tvoj bivše pogum in jo je sfršo na lepše. Kak pa bil s tabo, ki nisi nič kaj bolj*a.

Aleeeeeeeeeeeeeeeš

Romancatio razumljivo da zagovarjaš Matejo, ker ti je sestrična. Tako da ti tvoji komentarji sploj ne pridejo u poštev. Sprijazni se, in začepi prej kot pa bo prepozno

romancatio

Ka bi rada ....ka bo prepozno...ka nebi tebi blo kaj prepozno....condra ena.....ka se cmeris zdaj ka si napravila....

romancatio

Vanesssa ...mij smo nikse rome nej...tij si ...neven ka se vtikas ge ti nej trebej....pa tij mene pa njo nemas kaj zalit...ka samo si lejko gobec zacepis

Vanessssa

Romana a ti si zdaj nova kandidatka za psihiatrično bolnišnico ali kaj :D

romancatio

Mislim ka si tij za blnico ka norosti pijses...

Vanessssa

Bolnica je pol že lepša kot pa umobolnica, haha ah Romana saj te na nek način razmin. Nej lepo priznati ka si iz romske družine, pa da te je fant pustil samo z deco... :/ se zgodi

mcmario

vsako dejanje ma svoje posledice.... in za svoje dejanje de megi palcala z zaporon...in brezveze ka se nekaj razpravlja,ker itak samo ona zna zakoi je to napravla...konec koncov VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM

romancatio

Mcmario imas praf....
Vannessa daj henjaj ka si vceknjena ....pa ne vmesavli mojo deco pa neven ka ...ka san jes tvoje druzine nej zalila pa se enkray ti poven mij nismo rome .....pa ne guce ce neves ka bos za te besede placala...

tzizek

Eee pička rodi kretena ...

Spy

Komedija. 10 novih accountov in prepucavanje v levo in desno...

Tej komentar je pa klasa za sebe: ''dobila je Mateja ka si je zaslužila!''
Pa wtf kak leko poveš ka si (štokoli!) kaj takšoga zasluži???

Pol komentarov je gnusnih, drujga polovica pa zrelih za sodni pregon :)

Aja pa prav neverjetno je kelko detajlov znate vsi iz njihovega zasebnoga življenja. Bole ste informerani kak sodišče zgleda.

V glavnon ja; človek si za poskus umora zasluži velko kazen in vupan ka de jo tudi dobila.

Tyra

ka boga se dogaja tu gor? kak nekša markasta telenovela....

pitw

v kamnolom jo poslati... tan lejko kuče z hamron kelko šče :))

tara1

Dovolj jasno mi je, ka si me večinoma lidij želi viditi poraženo in mi želijo samo najslabše. Ampak znate ka, obstajajo pa tudi takši, keri so mi že od vsega začetka v oporo. Ta ka na vašo žalost šče zdaleč nejsan sama :D! Pravzaprav mi laskate, ka san v takšen središče pozornosti, ker to rejsan nemre vsaki. Ampak samo za TISTE KERI SI ME ŽELITE NA TLEH IDEN NEPREMAGLJIVA PONOSNA V SVET :) :*!

PONOSNA JE :( JOJ MEGY ... UPAM KA TE GDA SREČA PAMET!!!

tara1

TO MA SLAVNA MEGY NA FB !!

Vanessssa

Ampak punco veliko ljudi podpira, znači da ni sama! Kar je konec koncev tudi tako prav! Mateja si je pač sama kriva. Ti Romana pa nimaš kaj povedat o moji družini ker je ne poznaš, za razliko od mene :)

Jasssmin

Svaka čast diklini- dober komentar je napisala na fb-ku. Tara zgleda da si ji fauš.

tara1

što je lejko njej fauš? fauš poskusi umora? ka bejsna si v glavej? 30 lejt kak Rauter bi mogla dobiti!!

dupont

mislin ka bi bilou smiselno blokejrati komentare pod tou novico že zatou ka so se čokoladni namnožili in so spravli zadevo do nekšoga medsosedskoga podtikanja. tou si zgučite na ulici. lejko pa še veselo dale komentare štejpate, samo vas opozarjan (!!!!) -- VAŠA PISMENOST JE OMEJENA! :D

Jasssmin

Ja potem pa bi mi razloži s kakšno pravico maš objavljati njene objave tu? Očitno se ti je Megy s čim zamerila. Boli te da je boljša od tebe in tou je to.

tara1

Ja zamerila san joj in to z izjavo kero je izjavila februarja "ka de maloga maxa povozila da bo stara 18",ker se njeni Flori preveč z mali ukvarjo in z dejanjon keroga je naredla. Ka se pa tiče moje izgleda pa se lejko samo nasmijen ... boukša od nje san sigurno vizualni in v glavej!

feniks3.0

ne vem tara1! tits or gtfo!!

black panter

kokoši, čas je ka se spakivate v kokošnjak

matejagomboc

tara,,a mi lahko samo poves komu je to povedala??tebi da bo maksa povozila???prosim

Vanessssa

Mateja saj si pa sama izjavila da raje sina ubiješ kot pa...

Jasssmin

pa ta gombočeva je res plitva ali se samo plitvo dela ? Njo bi trebalo strmati v Ormož

matejagomboc

vanesssa-povej mi samo kako ti kaj ves kaj sem jaz kdaj izjavila???????pazi na besede!!!PA SINA MI NE ZALIIII OK????????????''

feniks3.0

and the plot thickens...

Vanessssa

Ker sem polek stala ko sta se z megy stepli na veselici v Gančanih in potem zadi na parkirišču. Ali si pozabila kako si naju s prijateljico tirala kraj ? Jasno sem slišala da si rekla da sina raje ubiješ kot pa bo bolek z megico. Pa zdaj povej da to ni res ;-)

matejagomboc

MALO PREMISLE KAJ PA ZAKAJ SMO SE POGOVARJALI,,,PA HVALA DA VSAJ VEM KDO PA KAJ SI..........CAW

Vanessssa

Tvoja beseda proti moji! vem kaj sem slišala in tudi moja prijateljica je to slišala tako da sve že dve. Sramota za eno mamico ka tak gucij o lastnen otroku. vem da se me spomniš ker si se kar zagnala kak kokoš v naj s kolegico kak da bi ti bilej kaj krivi. RESNICA VEDNO BOLI

romancatio

Mateja jaz hocem znat kdo je.....ka bom se z njo pomenila na 4oci dosta jp man zalila me je ze dosta....tak malo do starsof trebej ......

Vanessssa

Glej saj san pa samo resnico povedala boš tudi ti pravila ka nej resan ? glede staršov me pa ti neboš ustrahuvala drugače pa vidve romkinji se kar zmenita

hannibal

vsi keri zagovarjate megy jo osebno poznate. me zanima ka bi pravli če bi biu što ka ga ne poznate na njenon mesti. prosin vas, gledajte na to realno, če bi biu to nešče keroga ne poznate bi gučali enake grdostije kak jih zdaj mi.
pa nej iskati izgovorov ka nega opravičila za kaj takšnoga, varo gor ali doj, naj se cvre v pekli nesnaga plava, saj pa je žena sama kriva ka ga je nej pistila, AMPAK NAPADNITI NEKOGA Z HAMRON V LASTNOJ SPALNICI JE NEJ ISTO KAK PISATI GORZILNA SPOROČILA, KERE BI NAJ MATEJA NJOJ POŠILALA

me

čudaa...zakoj sploj komentarii? nemate drugoga delaa? oni do to sami rešili pa mislin ka se vas to ne tičee...brigajte se za sebee

romancatio

Ne ustrahujem te samo se vidimo kmalu prevec si nas zalila bos te vidla sto je romkinnja.....bos tij gucala to nan ka nejsmo....

Vanessssa

ti se sam poguči mogoče mo pa resan šla pričat v prid megice pa ve se te mele priliko spoznati :) Lp.

fakemus

Mateja, žalostno je to, da se sploh ukvarjaš tule na tem portalu glede te zadeve. Se vidi da sta ti pa Florjan mogoče največja krivca za to celotno stvar. Obadva nimata nič v glavi, saj to je tak jasno vsakemu. Da nek odrasel moški začne afero z z mladoletno in še povrh vsega je policaj, ne morem verjet. Smili se mi Megy, ker je tako naivno verjela temu moškemu, kateri jo je na nek način obračal in ji počasi uničeval življenje. Upam da bo po zaporni kazni ali kjer koli že bo, spoznala moškega kateri ji bo verjel,jo imel rad, spodbujal in se ne bo oziral na preteklost, ker le to pomaga tej mladi ženski plus kako delo z katerim bo pozabljala na preteklost. Zapor je za mene osebno brez vezen saj človeka še bolj uniči in ne nauči nič pametnega, le bolj ga spodbudi k maščevanju. Za tega frajerja pa upam da ga bo nesreča spremljala ves čas kjer koli že bo, ker jasno je vsakemu da ne bo odgovarjal al šel na hladno, ker ima očitno privilegije in za njega zakoni ne veljajo. Mateja, res ne razumem, sem 100%, čeprav te ne poznam, da si to babo izzivala in želela na nek način tekmovat kar je napaka in si ti in Florjan glavniva krivca, torej vzrok tega napada. lp

romancatio

Aha za te zalitve bos dragi placala......pa neboj tak pametna ....kopirano mam vse nebodi prrsenecena kda te bo nekdo obisko dona .....komentarje tvoje kje si me zalila ze imam sranjene...tako da lahko zalis se dale ..pa bos te tak mocna na sodisce....

Vanessssa

Hhihihi se že tresem. FAKEMUS bravo ti dosta nas je ki se strinjamo s tabo!

shane

Nej san na tekoučen, ka je s to deklino ka jo je zmlatila po glavi, je živa ali...

Vanessssa

živa pa šče kak živa, teden dni je bila v bolnice , te pa zravna v službo, pa takoj na morje

manhunter05

fak, pa ka ste vso gnjeni, kak lejko zagovarjate tau stvar!

NWA

opasna megy

Floke

Zgleda ka eni resno nemate baukšoga dela kak tu gor sračkate in se zanimate za drujge život, ko da nemate svojega življenja! ha?
1.Fejst obžalujem ta skok čez plaut,ker so nastradali lidje keri so niti malo nej bilij krijve za nič in bi razmo,če bi se na mene spravila.Še celau neven ka ji je mali Maks krijf keroga ma namen povozite?!S ten tuj prevzeman delno krivdo na sebe.
2.Nikole ji nejsan omejno in najmenje ka bi ji predlagal,ka naj Megy ide pa naprave takšo bedarijo!Še v življenje se nejsan pretepal,nej ka bi še nekome kaj takšoga predlagal!In nikole ji nejsan daval nobenih obljub za skupno življenje in podobno,saj se mi je šlo le samo za SEX in nič več.Taka sva tu krijviva oba 2 in nej samo jes!!Ker če nebi štela ite nebi šla!Če bi pa že mel kakšen namen z njo bi pa lejko na normalen način družino zapujsto in šal k Megy, ampak nikole san nej vido prihodnosti z njo,čiglij sva se dobro razmila,mi je bil problem v razlike lejt kar san tude njoj san tak povedal.
3.Drugače se je tude meni zdejla prijazna,simpatična in vrede dekla,kar pa se je pokazala v drujgoj luče.Še celau,z sms-i ka san si pri njoj grob skopal,gda san jo blokejral na fb in ka de škodila tisteme keroga man najrajše (na Maksa) itd.. Tu več neven ka bi lejko prijazno bilau?!Ali vij vijdite?!
4.Neven zakoj telko omenjate toga policaja?!Saj je pa tau slujžba kak vse drujge z kerin si slujžen kruj!Ali bi bilau kaj drugače če bi bil taxsist,pek,mesar itd.?Te zdaj ka nosin uniformo san nej krvave pod kaužo?Mijslite ka man žice pa olje namesto žil in krvij?Jes neven ka je z vame no...???
5.Neven ka ma tu zaj veze če bi Mateja bijla ciganica???Definitivno ka je NEJ!Neven ge van ta laž??Ali te zdaj ka eni mijslite ka je ciganica,si je tau zaluslujžila?Saj so pa cigane tuj lidje in eno so še čednejši kak eni tu gor ka tau pišete.
6.Glede toga ka je Mateja ostala pri meni zaradi keša in ka nema nikan za ite.Mijslen ka je tau sploj nej vaša stvar.Neman za žemlo nejpa kaj zaradi keša ostala pri meni, tak tuj če bi mijslila oddijte bi lejko šla k staršan,sestre...taka nej na pamet!
Razmen ka de vsak podržal in zagovarjal svojoga prijatela,samo gda pa prijde do kaj takošoga kak poskus umora,tu pa mijslen ka bi vsak čeden človek pravo ka je tau nej praf,nejpa ka ga še zagovarjaš in braneš.
Telko ka te znale kak pa kaj,ka nete nekaj v prazno brsale.
Pa se opravičuvlen na prekmursko pisavo,či slučajno pa nede keri prekmurec razmo.
Prosen samo ka henjate z tejmi oz z takšime žaljivime komentarji,ker tau je nej telenovela na pop tv ampak resnica in nikole nevejte gda de vas kaj podobnoga doletelo,taka lepo prosen.

Jasssmin

pa jaz bi se na tvojem mestu floke skrou nekan pa več s hiše nej šou. Razumljivo pa da se vsak naveliča partnerke ki je romkinja ampak po ton takšen ti nebi trbelo it zavajat mladoletno diklino. pa tude dvomin/dvomimo ka si nedužen saj to vsak pravi ampak v tej zgodbi vsak ki je pri zdravi pameti ve kdo je največji krivec in med katero vrsto spadaš ti. Upam da te bo spremljala nesreča celotno življenje

tara1

Draga Mateja,Megy je to javno izjavila na ekonomski šoli -to znajo vsi.
Florijan- naredo si velko napako,probaj jo popraviti sten ka boš brano svojo partnerko pa svojega sineka keri je tu nejmenje krif!Megy bi mogla znati ka je zveza z oddanim moškim samo sex.Vsi ka branite Megy predstavlajte si ka mate sineke pa bi se van to zgodilo. Megy če bi ti obdržala dejte kero si nej (na fb objaviš vse taka smo na tekočen ) misliš ka bi tvojo dejte bilo na tebe ponosno ??Sken bi se pohvalilo? moja mamica pa je v melinčaj eno z hamron štela zbiti ??? lol Pa ne mislin žaliti tu nikoga ampak mi neje jasno kak lejko podpirate eni poskus umora še posebaj na tak način ??

Jasssmin

tudi sin mateje in florjana de se sramuvau lastnih starsov kda de starejse oca sje ku*vejs mati pa romkinja ki se odavle za kes. Bogi otrok.Bogi b

mcmario

kak je to vse fajn šteti vaše stukanje pa neven ka...se dobro ka to nej se zgodilo med ciganami ker te bi bili pa najslabsi a zdaj je kontra ;) samo dale se kregajte LP

Tyra

Mislen ka ste vsi trije nori kak kamen, ka tu gor sploj kaj komenterate. :) Ova je mlada pa je zato nora (kar ne opravičuje to ka je šla nekoga po glavej mlatit), samo kakše IQ mata pa vuva dva, se pa tude spitavlen. Bougo dejte.

feniks3.0

se ne strinjam!

javnost ima pravico biti obveščena!

Ne vem kako lahko izjavite, da pa vas ne briga kaj se dogaja, ko pa odprete temo, berete komentarje in povrhu vsega še sami dodate komentar, kot da pa se vi za to ne zanimate. derping much?

feniks3.0

Mateja Gomboc; Ali ste vi ciganica?

Jasssmin

Ubogi otrok od mateje in florjana ko bo starejsi bo njega sramota pobrala, oca mu je ku*vejs, mati romkinja pa se povrhu se odavala za kes. Bogi njun sin.

Delikvent

Lejko pa je poslüjšala Cannibal Corpse(H.S.F) ob svojon dejanje

mit-o

okej slučajno imam na fb-ku vse tri vpletene med prijatelji . Opazil sem da megy morda sploh ne obžaluje svojega dejanja sodeč po njeni zadnji objavi, je pa dejstvo da se ne pusti nam spraviti na kolena, torej ima zelo močan karakter, kar je po eni strani pravzaprav super, ker drugače bi punci s temi člankami , z vsemi komentarji dobesedno uničili lajf. Zapazil pa sem tudi da večina ljudi ki je oškodovanki mateji v oporo, pa brez zamere ste romi. Takšne in drugačne objave v prid mateje si objavlajo le ROMI. Torej en dokaz več da je matejka ci*anica. Edini ki mu je pa vse eno za vse pa je ta policist. Vprašam se , le zakaj? Gotovo ima vso stvar naštudirano in ve kako se more obnašati situaciji primerno, že s tem BEDNIM komentarjem ki ga je pustil na samem Pomurcu in sobota info se pokaže da se želi pred nami narediti lepega. A edina baraba je on, do tega nebi prišlo če nebi varal svoje partnerke, kot je pa slišat ta megy šče zdaleč ni bila njegova edina ljubica.

shane

Naj malo nehče razloži...kak je tou ka toj deklini soudijo in ji grozi takša velka kazen ova ka je pa bila bita je pa že po enon kedni šla z bolnice domou. Kak je tou mogouče, če jo je enajst krat s klapačon po glavi vdarila???

Spy

In zdaj ste prišli do točke ko Megica izpade kak žrtev... Resno smo daleč prišli v naši preljubi Sloveniji, ko ljudje več niti ne obsodijo poskus umora.

Poskus umora je gnusno dejanje, ne glede na okoliščine.

matejagomboc

jasssmin!!!samo telko ka ti nekaj poven:::pometi prej pred svojim pragom pa potem komentiraj drugega,,lahko te je samo sram,da komentiras z takom grdim izrazom o meni ucitno nimas bontona,,kaj se pa tice mojega otroka,,,pa jezik za zobmi ker bom prej al slej vedela kdo pa kaj si pa bos za to tudi.......lep pozdav pa malo se skuliraj,pa prestudiraj prej kot pa vec kaj napises,,ker dan danes se vse lahko lahko najde skot kaj izvira ,,tudi tebe bomo kot smo ze kar nekaj ,ki so imeli prevelike jezike fceraj na spletu!!!

ssaarraa

na 24 ur san zasledijla ka je eden moške BUJO 77 oseb in dobo SAMO 21 lejt zapora, po takšen naj bi megyca šla v zatvor pa je sploj nikoga nej BUJLA??....samo poven!

Jasssmin

mateja na tem forumu lahko objavljamo karkoli hočemo tako da prosim. Bokše ka se vgrzeš za gezik pa ideš dale narazno držat ta v banovce kak si do zdaj. Pa lep pozdrav tudi tebe

mcmario

pa ka vi ste normalni in ka bi bilo ce bi bila mateja ciganica ka te bi bila megy oproscena ali ka smotane ste al ka van gej...seveda ce bi bila mateja ciganica te bi to pomenilo ka je seveda ciganica kriva a paverka bi skos prisla ...jebo vas bog u usta

Vanessssa

nej či bi bila ampak je. PAZI TU JE VEUKA RAZLIKA :)

matejagomboc

jasssmin,,,seveda ka lahko objavlas,,ampak ne o MENI!!to je razlika!!!pa nevem kaj ma res to veze z primerom da bi naj bila jaz romkinja,,,glej jaz vem kdo sem tebi ce je pa lazje da mi tako pravis pa samo daj,,niti malo me ne ganes!!!NITI OSTALI NE,,ker romi so tudi lidje toliko samo za informacijo:))))caw caw

Jasssmin

Bi ti že biu cajt ka utihneš na tvojem mestu se sploh glasiu nebi na forumu in s tem ko praviš da te ne gene, kljub temu pa se gor prosiš dokazuvleš ravno nasprotno. Razmin pa ka je nej lepo priznati ka si romske krvi, ker ste romi pač romi

fakemus

primitivci eni...mlado zensko bi kar v zapor vrgli sama pa niti ne ve kaj je življenje....še sam namreč pri svojih mladih 22 letih ne morem včasih pravilno presodit neko stvar ne pa ona ko sta jo 2 odrasla človeka zajebavala v živi mozak..žalostno... sam ne odobravam tega početja, ampak ona je še mlada šmrklja, take bi trebalo posebej obravnavat, pa ta še sploh ni začela živet.Če bi bla stara 25+ , bi rekel strpajte jo v zapor, nima kaj delati , dovolj je zrela da ve kaj dela... ampak pri rosnih 18 letih človek sploh ne ve trezno mislit.Kot v razvitih deželah take ljudi dajo pod drobnogled, 3 leta, psiholog, terapije,razna fizicna dela po 12ur itd...nato ima zapisano smrtno pogodbo če se približa žrtvi ali žrtvam, jo takoj obsodijo na ječo ali celo na dosmrtno ječo. Res mi je žal da živim v tem Pomurju kjer je mentalnost na 0, verjamejo vse kar mediji napisejo, a mozgane da bi vklopili pa ne...in kaj , dali jo boste v zapor, 18 let, vi boste ji plačevali bivanje, ko bo prišla ven, bo pa nastradal verjetno matejin sin, a to hočete? mal premislite..če bo šla v zapor se bo maščevala in v to sem 100%! zakaj? službe tak ne bo dobila, ker ma kartoteko, nobede jo ne bo htel, le kak 60 letnik... torej...

matejagomboc

PRIZNATI??????:))))))se z ponosom bi ti to odkrila pa,,,UTIHNI TI KER SI TOTALNO NEZRELA ZA TA forum,,,CIPA BI BILA ROMKINJA PA BI TI ZE POKAZALA KAJ POMENI BITI ROM,,SAMO TOLIKO!! KER VIDIM DA MAS KAR PRECEJ PROTI ROMOM,,,!!!!CEPRAV kot te vidim bi rada ponizala druge a dejansko si sama sebe!!!!!!!:))))caw

matejagomboc

jasssmin...pa ci si ze tako vse upas dokaze pa napise svoje pravo ime da bodo lidje tudi videli kdo v resnici se skriva pod laznim imenom na forumu,,meni je cist vse jasno,,,ze po pisanju sodec vem kdo si,,,SAMA PRI SEBI VES DA IMAM PRAV!!!!!

dupont

najboukše ka si tou debato pelate nekan v zaključeni krog pa rešite po svoje. ali pa vložite civilne tožbe pa zdravo.

v toj novici in pri ton dogodki se zaenkrat razpravla samo o ton, ka je prva oseba napadnola drugo osebo, in tou na takši način, ka njoj je direktno ogrozila život.
nekše osebne obtožbe, do kerih je zaenkrat pripelala samo skrajno maloumna debata v komentaraj na soboinfo, like što je cigan/kurvejš pa što nej in whatnot, na cejli postopek nedo glij preveč vplivale.
če eni mislite, ka je megy tou napravla zaradi nekšoga psihičnoga maltreteranja in ka je zaradi toga lejko oproščena krivde, de se tou najbrž tudi dokazovalo na sodišči. valda ma odvetnika. ali de cejli markeči veški odbor na sodišči? te vupan tuj ka de media coverage.
anyway, kak de se tou dokazovalo, je njihova stvar. kak fejst do se pa vpleteni mogli potrujditi za njihov prav, je pa njihovo breme.
svoboda je rejsan omejena, ali falabougi ka nešterni bar tou mamo.

manhunter05

dajte me razsvetlite, zakoj je megy zrtev mateja pa tista slaba? tistim, steri megi zagovarjete, vsem vam zelim ka se van zgodi, ka vas kakse kurec po glavi zmlati!

Jasssmin

pa čist nič ne meni ne drugim ni treba dokazovati ti najprej razčisti v svoji glavi ker nas je kar nekaj ki ti skušamo dopovedati določene stvari ampak očitno nisi sposobna razmišljati s trezno glavo. sama vidiš da nisi sploh dobrodošla na forumu in nas je mnogo takih ka mamo o tebi slabo mnenje tako da nej san nej edini in nej zadnji ki ma slabo mnenje o tebe.pa si preberi ostale komentarje razen če si slepa pa ne vidiš potem te razmin

mit-o

Predlagan, ka se vsi začate brigate za svoje življenje, nej za megicino. Megi sama odgovarja za svoje napake. Dobro se zaveda, ka je naredila. Zatao jo pa nej trbej tak doj srate! Megi, če glij se ne poznava, ti želin ka se čim hitrej toga vsega rejšiš. Pa pokažeš, ka ti nemrejo do živoga!

kavboj66

eni ste pa resan idioti celo mcmario in podobni. Primitivci da te kap. Matejagomboc s tem ko se spuščaš tu v debate kažeš svojo nizko samopodobo in nezrelost. jaz bi na tvojem mestu bil popolnoma tiho kot miš- pravzaprav bi me bilo sram na tvojem mestu. Očitno florjani nisi dala tistega kar išče in si je to pri megy iskal. Nekaj mladega, svežega......

tarap

Mateja ni niti približno angelček, prav tako njen Florijan....Sicer je pa ta pravi policaj.....pred dobrim mesecem je v Sebeborcih zletel s ceste, pijan kot čep, potem pa poklical Matejino sestro, da so priredili, kot da je ona vozila....tako da je zgoljufal pri policiji in pri zavarovalnici.....kar pa bo zelo kmalu prišlo na dan.....ja, ja, zgleden policist,.....

No, Mateja komentiraj to če upaš.....

tara1

Pa ka napake Mateje pa Florijana te debaterali? Tudi Megy jih ma dosta !
Eni branite MEGY una je naredla velko napako POSKUS UMORA.SE ZAVEDATE KAK JE ČE PRIJTE NEŠČE ZAMASKERANI V HIŠO, DA SPIJTEPA VAS Z HAMRON RAZKUČE? TO LEKJO ZAGOVARJATE ? mISLITE SI KA VAN NEŠČE MATER RAZMLATI? TE BI TUJ VAŠA MATI BIJLA KRIJVA? ka sta mela Megy pa Florijan je ena zgodba. Poskus umora pa je neopravičljivo!! pa me obsojajte
lp

Vanessssa

Tara tebi se vide ka megy zato obsojaš ka si očitno mela probleme z njouf in zdaj kda je naredla to napako , maš šanso jo očrniti. Ampak diklina verjemi ka ti ne uspejvle.Do nje zamero zato gojiš ker je diklina boukša od tebe in se nemreš in nemreš sprijazniti s ten.HAVE FUN

tara1

Vanesa to je ne lepotno tekmovanje ne piznan Megy pa nej Mateje . Meni nema kaj uspeti ker ne ttman nikse koristi pa ne skode

Vanessssa

zgleda ka megy poznaš či telko znaš o njej in si tak prepričana v to. dobro sama znaš da gnes den se širijo nemogoče govorice in ka iz muhe delajo slona.Pa nej san mislila da je boukša od tebe po videzu ampak že nasplošno. či pa praviš ka nemaš nikše koristi in nikše škode pa lepo ŠUTI DOK TI DOBRO :)

feniks3.0

@tara1

tits or gtfo!

feniks3.0

@vanessssa

also, tits or gtfo!

mcmario

kavboj ali ka si...bole smotanih kak si ti nega. sploj nemate pojma ka branite...nema veze kaksen clovek je ce je slab ali dober ali to ka je meby napravala to si niti en ne zasluzi...pa to takso dejte se spravit to napravte daj daj...prvo 2leti v ormoz te pa 10let v zapor..ali eni bi rajsi ka bi mateja tan pristala...in ka poven ne poznan niti ene ali ralnost pa more biti

tara1

Vanesa od nje znajo vsi vse od 40€ ... do gogoric ka de maloga povozila itd. tij tumi pravis dober človek .. mislin ka sta na isten nivoji:( žalostno .Megy se misili ka si je život zajebala vendar ga je še marsikumi okoli:( pa lp

korist mo meli vsi, da de za zapahi - zakoni do varjejši pa lejko mo šli spat brez ka bi se bojali ka dobimo obisk!!!!

mit-o

Mcmario naj ti razjasnim par stvari , kolikor je znano je megy že bila v psihiatrični bolnišnici, zapora dobile ne bo, ker ni nikogar ubila.Pa še mlada je in zadosti ji bo pogojna kazen ali pa opravljanje dobrih del. Kot praviš je za Ormož na vrsti Matejka, ker očitno ima v glavi manj kot tale Megy, če bi bila zadosti pametna bi odšla od njenega nezvestega partnerja skupaj z otrokom in začela na novo in verjamem da bi si ustvarila dosti boljše življenje kot ga je imela sedaj!edini kaznovan pa mora biti ta Florjan in verjamem da bo njegova največja kazen da izgubi svojega otroka. Ker kakorkoli ko bo njun otrok starejši bo izvedel kakšne starše ima in ne bo na nobenega izmed njiju ponosen!

tara1

dosti vsega drži , vendar nekoga "zmalatiti" z hamron ,ob 4 zaran zamaskerani pred otokon .NI OPRAVIČILA

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice