Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, dve kršitvi javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v garažo ob stanovanjski hiši, od koder je neznanec ukradel zgornji del kotla za žganjekuho in zatajitev denarja na bankomatu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

Sakši den napekate s ten slabšanjon, slabšanjon koga, ja seveda okuženosti. Ka pa slabšanje medsebojnih odnosov, nestrpnosti , štera se najbole vidi na cestaj. Nega dneva, ka se nebi dogajale nesreče. Nesreče zaradi ignorance drüjgij udeležencov v prometi, kolesarov , pešcov. Nega dneva ka neb šteroga kolesara što ta vdaro. Seveda zdaj do kolesari krivi, v istini nosijo najvekši delež krivde šoferi motornih vozil, telefonjada, brzina, boli ga džoka za vse okoli njega. Včera je eden v Böltincaj ta zmazo kolesara, na srečo brez hüjšij posledic, predfčera eden v krožišči sobote kolesarko, ešče eden den nazaj tovornjakar pešča, bujo ga je. Te se pa lidge na fejsbuki norca delajo iz mrloga. A je tü red, gratala so ščista anarhija, brez srca , brez sočutja do sočloveka. Tou ka sen napiso, vala za fse ceplene pa neceplene, leve desne, sredinske, vörne , nevörne, srmake , bogatune. Zdaj pa navalite z minusami.

Starejše novice