Dogodki in pojavi za 18. avgust 2012

 V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, požar, deset kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in pridržali dva kršitelja.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali štiri tatvine in dve poškodovanji tuje stvari. V Grabonošu in Dolgi vasi so obravnavali tatvini goriva, na Cankovi tatvino odpadnega bakra, v Strehovcih tatvino denarja, na Krapju poškodovanje vhodnih vrat in v Turnišču namerno poškodovanje pnevmatik na dveh osebnih avtomobilih.

V Trnju je zaradi napake na električni napeljavi prišlo do začetnega požara na izolaciji ogrevalnika vode na centralni peči. Močan dim je zajel kurilnico in se razširil po celi hiši. Gasilci so požar lokalizirali. Materialne škode je za 4000 evrov.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in sedemkrat na javnem kraju. Kršitelj ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na PP M. Sobota

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Lendave.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
josko

Tej turniščarge lekar nemajo radi kda se tan kaj dogaja. NEj so se že lane na nekšon koncerte na avtoje spravle?

spss

to je theused bil, ka bi rad odvrno oz spametuval vse tiste razcepljene osebnosti, kere so zadnjič bili na bigfootmami in zdaj v turnišče na zečiči

ps. šala je ,....!
ps2. ali pa ne ,... ?

drej971

"Neznanec nad pnevmatike v Tunišču". Ge pa je Tunišču

Starejše novice