Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda.

Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in požar.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in goljufijo, soboški pa tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in zatajitev.

Ponoči so neznanci vlomili v trgovino Kompas shop Kuzma. Odnešeni so bili dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti. 

V naselju Gomilica je prišlo ponoči do požara v notranjosti bivalnega kontejnerja. Ogled bo opravljen v dopoldanskem času, ko bosta ugotovljena vzrok in višina škode. 

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih.  Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
županov prijatelj (nepreverjen)

ove lopove pa ne bo težko uhvatiti
bodo dišali po parfumi ko kakve babe

bingelj (nepreverjen)

Saj dobro vedo, kaj nesti. Upam, da policija ne bo tratila časa z zbiranjem obvestil, ker so ukradene stvari že v Romuniji in se že prodajajo.

Starejše novice