Je bila kmetijska ministrica Aleksandra Pivec tarča novih groženj?

V Murski Soboti so dopoldan pripravili občni zbor Prekmurskega prašičerejskega društva Murska Sobota. Po prvotnih napovedih naj bi s ga udeležila tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki opravlja tekoče posle, Aleksandra Pivec, a je na občni zbor ni bilo.

Vršilec dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za hrano in ribištvo Bojan Pahor je kmetijsko ministrico uvodoma opravičil. Razkril je, da naj bi neznec na Ptuju z bencinom polil avto, za katerega je domneval, da je v lasti ministrice Pivčeve. Kasneje naj bi se izkazalo, da avtomobil vendarle ni ministričin.

Po neuradnih informacijah naj bi se neznanci lotili avtomobila ministričinega soseda. Avtomobil naj bi bil podoben ministričinemum, tudi hiši ministrice in njenega soseda naj bi bili videti podobno.

Na kmetijskem ministrstvu informacije še preverjajo

Z Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so na naša vprašanja odgovorili: »Dogodek v zvezi s poškodovanim avtomobilom je v postopku preiskave Policijske postaje Ptuj. Več dejstev zaenkrat ni znanih. Za nadaljne poizvedbe svetujemo, da se obrnete na Policijsko postajo Ptuj.«

Na Policijski upravi Maribor so dejali, da informacij o dogodku za zdaj še ne morejo podati. Poklicali smo tudi ministrico Aleksandro Pivec, ki pa se na telefon ni oglasila.

Spomnimo: v začetku tega meseca je nova predsednica stranke upokojencev Aleksandra Pivec prejela grozilno pismo, zaradi česar naj bi ji policija zagotovila izredno varovanje. Po poročanju 24ur naj bi ministrici grozili s smrtjo, če bi se odločila za sodelovanje pri oblikovanju koalicije Janeza Janše.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Ta kmečka viničarska diklina s Koga glumi, ka je ogrožena, sama sebi pijše grozila pisma, fse z namenom, ka je lidgej ne bi obsojali zdaj gda de šla v španovijo z Janšo, najbolj škodljivim politikom v zgodovini Slovenije.

marxlenin (nepreverjen)

a lahko vidim kakšne dokaze, ali vsaj indice? ali je to tvoja teorija zarote. In zemlje je tudi ravna plošča.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

komunistka Olga (nepreverjen)

Čuj ti karl marx
tisti najin komunizem v katerem sva tako lepo živela je mrtev
Pa ga niso dovolj globoko zagrebli, pa je zasmradil vse okoli sebe
In zato nam pravijo smrdljivi komunajzerji
Jaz uporabljam ogromne količine parfuma da vsaj delno prekrijem ta smrad
kaj pa ti

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

purd-i (nepreverjen)

Kako to, da se do zdaj to ni dogajalo Erjavcu z njenim prihodom se stopnjujejo napadi enkrat na stranko enkrat na njo potem pisma potem slike dovolj je teh izmišljenih in samopromocijskih groženj. Kaj pa Juršo ne slikajo in mu ne pišejo ljubezenskih pisem?

resnicft (nepreverjen)

strpnost skrajnih levičarjev na vsakem koraku. samo če drugače razmišljaš, to je socialfašizem. Neznanci ali stari znanci policije?

karl marx (nepreverjen)

Slepec, ali ne vidiš, da Desus grozi sam sebi in sam sebi piše pisma in sam sebe polliva z bencinom. Desus je z novim vodstvom skrenil ekstremno v desno in sedaj s takšnimi samopromocijskimi akcijami iščejo alibi za vstop v Janševo vlado.

In reply to by resnicft (nepreverjen)

Narobe svet (nepreverjen)

Mogoče sta pa bila Puklasti Kim in Maher. Onadva rulata gnjes. Vupan ka vutro nej. Ovomi še kocina nej pognala, zatou je tou lejko na njegovon novoji. Aja, pa Maheri dober ulov.
p.s. svinja se s svinjo druži. Ne glede na rod.

Starejše novice