Znane so podrobnosti včerajšnje prometne nesreče na avtocesti, zaradi katere je bila več ur zaprta avtocesta med Pernico in Lenartom proti Murski Soboti.

Kot smo poročali, je prišlo včeraj popoldne do prometne nesreče na pomurski avtocesti pri naselju Močna. Možje v modrem so zdaj razkrili podrobnosti nesreče.

Prometno nesrečo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 23-letni voznik osebnega avtomobila doma iz okolice Lenarta. V nesreči so bili udeleženi trije osebni avtomobili, tri osebe pa so utrpele lahke telesne poškodbe, so sporočili mariborski policisti.

Zaradi reševanja ponesrečencev in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta v smeri Murske Sobote zaprta za ves promet vse do 21.30. V tem času je eden izmed voznikov izvedel izjemno nevaren in nepremišljen manever, saj je obrnil in v nasprotni smeri zapeljal po reševalnem pasu.

Povzročitelj pod vplivom alkohola

V postopku so policisti Postaje prometne policije Maribor ugotovili, da je voznik povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom je pokazal 0,71 mg/l izdihanega zraka. Policisti bodo zoper povzročitelja spisali kazensko ovadbo.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
car (nepreverjen)

To vse tak na klin obešate kda so pa POLICAJI PREPIJTI JE PA VSE ok.. ha.

Janez Kranjc (nepreverjen)

Mene osebno je strah te mladine. Brez izkušenj, ponavadi z dotrajanimi, nevarnimi vozili divjajo in povrh vsega še pijani, in bog ve kakšne droge še uživajo. Tega zadnjega pa sploh ne preverjajo.

Kandelaber (nepreverjen)

Mene osebno je strah teh starin. Dementni, nepazljivi, s slabimi refleksi in prestrašeni vozijo kot da so edini udeleženci v prometu, za povrh vsega pa še kraljujejo pri vožnji v kontra smer.

In reply to by Janez Kranjc (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Če bi nam pa privoščili odstavni pas bi bilo težav neprecenljivo manj.

randomPerson (nepreverjen)

Vsi se samo bunite nad policaji, a če jih ne bi bilo me prav zanima kak bi se te mele.

car (nepreverjen)

Če nebi bilo policajov bi biu red zdaj ga pa ni ker so oni naj več krivi za take stvarij..Vozijo se kelko hočejo in kje hočejo se ustavlajo,prepijti in tako dalje...

In reply to by randomPerson (nepreverjen)

kristt (nepreverjen)

Glih zaradi takih kot si ti so policaji potrebni...

In reply to by car (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Trije lažje poškodovani, pa traja več ur, da možje v modrem poslikajo prizorišče nesreče in napišejo zapisnik. San pričakoval, da do zdaj pod ženskim povoljstvom malo bole bistri. Je pa še slabše. Ne veš če že pa štrajkajo ali delajo.

Starejše novice