*Fotografija je simbolična
Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali eno kaznivo dejanje, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, požar, prijeli pet tujcev in dva primera povoženja divjadi.

Ob 08.25 je voznik osebnga avtomobila v Grabšincih, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila.  

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 19.30 je prišlo v Lipovcih do nesreče pri delu. Voznik viličarja za nalaganje koruze, je med vzvratno vožnjo trčil v delavca, ki je tam opravljal vzdrževalna dela. Delavec je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hudo telesno poškodbo. 

Okrog polnoči so bili policisti obveščeni, da v Vučji Gomili gori stara nenaseljena hiša. Gasilci so požar pogasili. Tekom današnjega dne bo opravljen ogled, ko se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kageste (nepreverjen)

Pri nas je prisotna potrošniška miselnost, da je za odpad vse, kar ni brezhibno. Spodbujati pa bi se morala ponovna uporaba in s tem odgovornost do okolja, ne pa, da se prideluje gore odpadkov po nepotrebnem ... Drugje imajo antikvariate, knjigobežnice in podobne projekte, pri nas pa nič. Bralno kulturo se lahko spodbuja samo z ohranjanjem knjig, ne z uničevanjem ... Res smo se daleč od kakšne razvite družbe

Karl Marx (nepreverjen)

TRENUTNO je 158 betežnih v bolnici, od toga 27 malo bole. Samo si prepričani ka de tak tudi ostalo če ide tak naprej? Prosim navči se kak izgleda eksponentna rast. Saj mogoče se strinjan ka je virus nej dosta hujši kak navadna gripa, ampak proti gripi je dosta lidi že odpornih ka so jo že preboleli, delež lidi je proti njoj cepljeni, tudi zdravniki majo že dosta izkušenj z zdravljenjon, pri koronaviruse toga nega. Fejst mali delež lidi ga je že mel, cepljenja tudi nega sepravi 99% lidi je dovzetnih za okužbo če pridejo v stik. Če pa se okuži ogromno število naenkrat, pa za tistih 5% keri majo hujšo obliko nega zadosta postelj in zdravnikov in umrejo

Starejše novice