Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je pet oseb lahko telesno poškodovalo. Poleg tega so obravnavali še sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli osebni avtomobil, tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico, pri nedovoljenem prehodu državne meje so prijeli osem tujcev, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino denarja, tatvino rože z okrasnim lončkom, vlom v prostore lovskega doma, kaznivo dejanje grožnje, zatajitve in zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost ter zasegli bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen po enkrat na javnem kraju in zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Nesreča pri delu

Soboški policisti so obravnavali nesrečo pri delu, kjer je na delavca padel zabojnik z viličarja. Ugotovljeno je bilo, da je delavec v času nesreče bil sam pri viličarju. Stopnja poškodbe bo znana po opravljenem slikanju v UKC Maribor. 

Ob začetku šolskega leta posebno pozornost namenimo najmlajšim udeležencem v cestnem prometu. Še posebej bodimo pozorni na otroke ob vozišču, saj je njihova pozornost usmerjena povsem drugam kot na dogajanje v prometu, opozarjajo policisti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali v bližini šol.    

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice