*Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dva požara in tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali vlom v poslovni prostor in vlom v gradbeni kontejner, na območju Ljutomera pa grožnjo. 

Obravnavana sta bila dva požara. V Kobilju je zagorelo v naravnem okolju, v Križevcih pa je prišlo do požara na traktorju.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju.  Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.      

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Anonimnez ki ž… (nepreverjen)

Pušča leglo intervencij 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Rudaš zbudi se iz mokrih sanj.Krajevna skupnost je ne pomeben organ v naselju nimajo pojma o ničemor lažejo o uradnih urah katerih ni...eni in isti povratniki delajo vse mogoče ...lahko v javnosti malo se piše saj v Krajevni skupnosti ni vseh članov ??Je o tem ŽUPAN Obveščen 🤷🏼🤷🏼🤷🏼Sploh pozna obraze Krajevne skupnosti ????kaj se to dogaja?bo Rudaš imel svoje osebne interese samo za svoje dobro???ODSTOPI RUDAŠ JAVEN POZIV .Na glavni ulici in novi nisi dobrodošel. Nogometni klub si zapravil kličeš ljudi na meditacije na PPMS nehaj z lažmi ----ODSTOPI IN KONEC... Ljudje moremo govorit na glas saj sestanka nemorejo speljat do konca .Sestanek z POLICIJO in Mestno Občino ne uspešen 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Vsak dan policija v naselju kaj je tu narobe RUDAŠ DAJ IZJAVO ZA JAVNOST .MEDIJI POKUKAJTE TUDI V NAŠE NASELJE PUŠČA 🙏🙏🙏IN SE PREPRIČAJTE KAJ JE NAROBE ?????DOGAJAJO SE STVARI KATERE NASELJE NIKOLI NI BILO DELEŽNO NEKAJ NEZADOVOJNEGA...in izgleda za javnost skrito .

Starejše novice