Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z gmotno škodo, nesrečo pri delu, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozila na parkirnem prostoru ter pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Gornji Radgoni obravnavali tatvino kolesa, v Lendavskih goricah tatvino denarja in v Murski Soboti tatvino denarja z bankomata, kjer ga je po dvigu pozabila oškodovanka, medtem ko sta v Lendavi z dvorišča stanovanjske hiše bila ukradena dva mopeda starejše izdelave.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se ob intervenciji policistov ni pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona. Od 6. do 31. maja 2019 poteka akcija za večjo varnost kolesarjev. V tem času bodo policisti poostreno nadzirali tako kolesarje kot tudi druge udeležence v prometu. Cilj akcije je omogočiti varno kolesarjenje na javnih cestnih površinah v Sloveniji, zmanjšati število umrlih in hudo telesno poškodovanih kolesarjev ter povečati uporabo čelade.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Legendarni moped (nepreverjen)

ponos jugoslovanske industrije

Pa zaženi moped (nepreverjen)

Starejše novice