Slika je simbolična.
V zadnjem dnevu so pomurski policisti obravnavali nesrečo vinjenega kolesarja ter vlom v poslovni prostor.

Pomurski policisti so obravnavali nesrečo kolesarja ter vlom v poslovni prostor trgovskega centra. V okviru nacionalne akcije Hitrost so na Policijski upravi Murska Sobota ugotovili 281 kršitev.

Kolesar z 1,27 mg/l alkohola

Včeraj, malo po 23. uri je v Murski Soboti zaradi neprilagojene hitrosti na pločniku padel kolesar in se lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,27 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Zoper kolesarja bo po vseh zbranih obvestilih uveden prekrškovni postopek.

Vlom v poslovni prostor

Policisti so bili včeraj ob 23.58 obveščeni, da je prišlo do alarma v Trgovinskem centru na Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti.

Na kraj so odšli kriminalisti in policisti Policijske uprave Murska Sobota, ki so z zbiranjem obvestil ter opravljenim ogledom ugotovili, da so neznani storilci z neznanim predmetom razbili stekleno steno trgovskega centra in vstopili v prostore trgovine iz katere so odtujili mobilne aparate.

Po storitvi opisanega dejanja so neznani storilci zapustili kraj v smeri avtoceste. Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Točna škoda bo znana po opravljeni inventuri.

Za Sobotainfo smo prejeli informacije, da je šlo za vlom v Telekomovo trgovino.

Nacionalna akcija Hitrost in ukrepi

V okviru nacionalne akcije Hitrost, ki je potekala med 9. in 15. 8. 2021, so na Policijski upravi Murska Sobota ugotovili 281 kršitev povezanih s hitrostjo. V naseljih je bilo ugotovljenih 122 prekoračitev hitrosti.

Izrečenih je bilo 76 opozoril.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sturm graz (nepreverjen)

tak se navija , ograja podere te pa dale.....

Seveda, muslomafijci (nepreverjen)

ali Islamisti

Starejše novice