Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in tri povoženja divjadi. Prijeli so tudi 16 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo, in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete je na območju Lendave bila obravnavana tatvina kolesa, na območju Murske Sobote pa odtujitev denarja. Na območju Gornje Radgone so bili obravnavani nasilje v družini, grožnja in goljufija.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen moped.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

tovariši bicikle kradejo

medved jaka (nepreverjen)

kaj si ti čisto nori

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

df (nepreverjen)

Kak se je fajn z njim pelati.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

vse se vrača v… (nepreverjen)

Koliko nas je, kateri ne prijavimo ukradenega nam kolesa. Policajem s tem nalagamo nepotrebno pisarniško delo. Ko sem poskušala dati prijavo, mi je rekel, da ne smejo vprašati kje je dotična osumljena oseba kupila kolo Merido. Te so prodajali nazadnje v Trgoavtu l. 2011. Ženska se začela voziti s tem kolesom lani. Tudi to policaji ne smejo, vprašati od koga je kupila, ali rabljeno ali kako. Tako mi bilo povedano s strani uradne osebe: Meni lahko gospa zabrusi kaj te briga, če jo vprašam za ser. št. kolesa. Resnično bi rada, da nekdo napiše kako mu uspelo dati prijavo na Pol. postajo, če pa mene ni jemal resno, takšni odgovori od policistov ne bi smeli biti. Kaj povedo vsem kateri prijavite odtujitev, bi prosim lahko napisali?

In reply to by df (nepreverjen)

Starejše novice