28-letni Ljutomerčan je z avtomobilom vozil s hitrostjo 202 kilometra na uro.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so danes ob 14.09 na avtocesti Slivnica–Gruškovje, izven naselja Prepolje, kjer je hitrost omejena na 130 kilometrov na uro, z laserskim merilnikom hitrosti znamke Trucam ugotovili, da je 28-letni Ljutomerčan, z osebnim avtomobilom znamke Audi A6, vozil s hitrostjo 202 kilometra na uro.

Voznika so ustavili in mu izdali plačilni nalog s predpisano sankcijo 1.200 evrov, izrekli pa so mu tudi devet kazenskih točk, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tedx (nepreverjen)

ati plača kazen. brez brige

100-100 (nepreverjen)

Neven, če van na ton sindikati što perej glave ali pa je pohlep tak visiki, ka se zapirajo oči pred realnostjo. "Zavezanci – rezidenti Slovenije, ki prejemajo dohodke iz delovnega razmerja iz tujine pri tujem delodajalcu, lahko uveljavljajo zmanjšanje davčne osnove za stroške prehrane med delom in stroške prevoza na delo in z dela." Torej, četudi moreš doplačati davčno razliko med Slovenijo in Avstrijo, dobiš malico in prevoz. V mojon primeri se je to lepo zenačilo. Znači, dobo san telko, kelko bi dobo kak rezident Avstrije, šteri dela v Avstriji. Brez posebnih tretmajov..

In reply to by tedx (nepreverjen)

Nafta lendava (nepreverjen)

potovalna hitrost avtomobila višjega razreda

lauda N. (nepreverjen)

Ge san zadnjič tudi prek 200kmh leto po avtocesti ka san mogo mašino malo spucati. Mislite ka je to opravičeni izhod iz občine če ti avto javlja ka se mašina kvari zaradi malih relacij po mali občini? Mislite ka, če bi se opravičo policajon ka bi me pustili naprej?

Pameten (nepreverjen)

Probaj še par x pa nan te javi!

In reply to by lauda N. (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Seveda ka maske delujejo, ampak
prave in pravilno namescene. Point je ka kda gucis ne pluvles, ka maska zadrzijo bacile. Zakoj mislis ka maske nosijo med operacijami? Zaradi maskarade? Te te naj drugic doktor operera brez maske, njemi fajn povej ka ti ne podperas maskerade in mo vidli ka bao

Gost736 (nepreverjen)

a je tebi bik v glavoj prdnil
ali te je zlorabil striček iz Čakovca
da si tak fuknjeni

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Teško (nepreverjen)

Zakoj pa te delajo te mocne makine ce jih te lejko vozis najhitreje z max hitrostjo jugeca, ka bedaki placuvlemo velke davke ? Edino volvo je srecala pamet in bo omejil max. Hitrost na 160 km, ti avtomobilsticni novinarji pa samo potencirajo in hvalijo take mocne avte, noben pa ne napise stroske vzdrzevanja le teh, nato pa se zgrazajo da koliko se jih vozi z neprimernimi gumami! Eno je placevati lizing, denarja pa nato zmanjka za vzdrzevanje, naenkrat vsi hvalijo elektricne avte, izostanejo pa informacije o njihovih slabostih, kak ljudje spoznavamo so novinarji v sluzbi marketinga, drzavnega ali pa ekonomskega. Ter spoznavamo kako se ljudje dajo zmanipulirat, enostavno in hitro! Ali se kdo od vas vidi po trgovinah konternerje za odpadne baterije? Nop , saj baterija v avtu tehta preko 100 kg , ter to ne sme vec biti problem ce gremo na elektrifikacijo.

Starejše novice