V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in pet povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti odkrit bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana še tatvina iz parkiranega vozila, poškodovanje ograje, grožnja in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pijancek

Ta prepoved približevanja .... ?????????????????? Ne zagovarjam nasilja , a človek se tu lahko vpraša po zdravi pameti in ustavnih pravicah. Primer : človek je pol svojega življenja delal, se trudil in šparal, da si je zgradil hišo - svoj dom. Potem je prišel njegov slab dan, se napil, prišel pijan domov in udaril ženo. Žena poklicala policijo, policaji prišli in prepovedali človeku, ki je pol življenja zapravil , da je zgradil svoj dom, da vstopi v svoj dom, ki ga je zgradil in pozabi naj. Ali kako je s to prepovedjo približevanja ? Naj mi nekdo, ki se v to razume, razloži to stvar.

Starejše novice