Zbiranje obvestil potrebnih za identifikacijo pobeglega voznika še poteka.

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so v soboto, okoli treh zjutraj, ustavljali voznika osebnega vozila, z registrskimi številkami z območja Velike Britanije, ki znakov policistov za ustavljanje ni upošteval. 

V križišču za Kamnik je voznik na znake policistov ustavil. Ko sta policista nameravala izstopiti iz vozila je voznik sunkovito zapeljal vzvratno in trčil v policijsko vozilo in ga poškodoval, da je bilo nevozno. 

V Motniku ga je dohitela druga policijska patrulja, bežeči voznik je s svojim vozilo namerno silovito trčil tudi v drugo policijsko vozilo in ga poškodoval tako, da je bilo tudi to nevozno. V trčenju sta se dva policista lažje poškodovala. 

Voznik je odpeljal naprej proti Kamniku. Zbiranje obvestil potrebnih za identifikacijo pobeglega voznika še poteka. Sledi kazenska ovadba.

A to še ni vse, policista poškodovana tudi v drugem primeru na območju Policijske uprave Celje

V soboto nekaj pred polnočjo so celjski policisti na območju Laškega obravnavali kršitev javnega reda in miru pred zasebno stanovanjsko hišo. Medtem ko sta policista zaradi preglasne glasbe lastniku stanovanjske hiše izrekla opozorilo, je eden od prisotnih stekel k policistoma ju napadel in žalil.

Policista sta ga obvladala. Kršitelja so po dogodku pridržali, v nadaljevanju ga bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti. Oba policista sta lažje poškodovana.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
1312 (nepreverjen)

Nespisobni policaji,vupan ka njin tej Cas kda sov nocni nesce zene popravla

Zaza (nepreverjen)

Pa ka je tank vozo?Policijske avte vničo,on se pa naprej vozo 😁😁😁

penzioner (nepreverjen)

pa nemren razmiti tej policaje pa eden jih tak sfuka, ka so nevozni joj joj ...... zakoj pa majo pištole za okras ... tega v bivši YU - gi ni bilo.

Starejše novice