Nesreča se je zgodila na pomurski avtocesti, v nesreči pa je bilo poškodovanih več oseb.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in zasegli prepovedano teleskopsko palico.

Ob 21.08 so bili obveščeni o prometni nesreči  na pomurski avtocesti med Mursko Soboto in Vučjo vasjo. Voznik osebnega avtomobila ja trčil v dve vozili in zatem zapeljal z avtoceste. Trije udeleženci so utrpeli lahke telesne poškodbe. Nastalo je za 21.000 evrov materialne škode. Zoper povzorčitelja bo podana kazenska ovadba zaradi suma nevarne vožnje v cestnem prometu.

Ob 21.12 se je na avtocesti Murska Sobota-Vučja vas, občina Murska Sobota pred mostom reke Mure zgodila prometna nesreča, kjer sta bili udeleženi dve osebni vozili in kombinirano vozilo. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, vršili požarno varovanje, pomagali DARS-ovim delavcem in reševalcem kateri so tri poškodovane osebe prepeljali v murskosoboško bolnišnico.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina avtodelov, na območju Murske Sobote pa vlom v gradbeni kontejner na gradbišču. Obravnavano je bilo še kaznivo dejnaje preprečitve uradnega dejanja in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili. 

Na mejnem prehodu Petišovci je bila tujcu zasežena prepovedana teleskopska palica.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

omg (nepreverjen)

Dobro ka smo zaradi te nesrece stali do 23.25 in nisce nej niti dal obvestila za obvoz...

Starejše novice