Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina več kosov električnega orodja in elektro materiala. V Vanča vasi je bila obravnavana tatvina denarja iz denarnice. Soboški policisti so obravnavali še tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino mobilnega telefona in goljufijo. V naselju Žiberci se je pri žganjekuhi huje opekel 76-letni moški. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor.

Na tehnični pregled v Radence je lastnica pripeljala osebni avtomobil VW Touran, ki ga je pred tem kupila v Republiki Avstriji. Ugotovljeno, da je bilo vozilo ukradeno v Italiji. Policisti so vozilo zasegli.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik in voznica osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
konjak (nepreverjen)

Za ukradeno vozilo je kriv prodajalec v Avstriji .Ženska sigurno,če bi vedla ne bi kupila ukradeni avto .

lauraas (nepreverjen)

Evo, meje so samo v glavah!

Svetlana Maka… (nepreverjen)

sem slišala da sta bili v avtomobili tudi dve gasilski kapi

Starejše novice