Na semaforiziranem križišču pri murskosoboškem BTC-ju so trčila štiri vozila.

V križišču pri Blagovno trgovskem centru – BTC v Murski Soboti je prišlo do prometne nesreče. V naletu pri semaforiziranem križišču so pred kratkim trčila štiri vozila, tri osebna ter tovorno vozilo. Pa neuradnih informacijah razen gmotne škode hujših posledic udeleženih v nesreči ni bilo.

Vzrok prometne nesreče je najverjetneje premajhna varnostna razdalja in neprilagojena hitrost.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čriček

Tu ne gre računati na varnostno razdaljo ker ko je kolona voziš tik en za drugim,in ko ne paziš in lahko tudi paziš so spremembe tako hitre da moraš biti presneto pozoren kaj dela vozilo pred in še pred tabo ko pa eden pogreši je rezultat ta, en drugega nabijejo v rit-avtomobilsko!

Plemeniti

Ja pa ravno to je poanta varnostne razdalje, da se lahko ustaviš, če se tisti pred tabo ustavi.

komentator

Tovornjak je prileto pa je dva avta pred sabo porino v tretjega

Vipko
KRT

To križišče je iz strokovnega vidika tako sporno saj leži med samimi krožišči in zaradi tega tudi "kvari ritem" prometa na tej cesti in povzroča zastoje.+. Če prav vem je bila tako obveza investitorja v trgovski center da zgradi krožišče vendar so takrat to "skozi pustili".

redneck1

in te vidiš same penzioniste na slikaj pa se spitavleš zakoj njin samo tak podukšajo vozniško, če so mogoče eni več nej sposobni za vozite ...

Mihy

Točno tak KRT. Zajebala pa je baje Upravna enota MS ki je dala gradbeno dovoljenje avstrijcem brez upoštevanja toga pogoja (krožišča). Kelko me spomin služi...

BB

To kiržišče je supoer strateško pozicionejrano saj izničuje efekt krožišč skoraj v celoti :/

Če nemaš sreče lejko od zvejzde dele čakaš za BTC - če seveda ne letijš ger okolik :)

Starejše novice