Črni odsek ceste je zopet terjal zvito pločevino.

Danes zjutraj okoli polsedme ure se je na odseku ceste med Mursko Soboto in Gederovci, pri križišču za Krajno, ponovno pripetila prometna nesreča. Voznica osebnega avtomobila je iz za zdaj še neznanega razloga zapeljala s cestišča, vozilo pa se je pri tem prevrnilo in pristalo na boku. Najverjetneje so nesreči botrovale neurejene bankine.

Voznico so iz avtomobila s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Murska Sobota, reševalci pa so jo odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lajci8 (nepreverjen)

Vedno je kriva cest ali bankina ali ... nikoli nej kriv voznik, lejko je telefonerala, radio rihtala, soncna ocala iskala, ....
Rejsan gnes den ze lejko vsaki novinar, pa vse poprejk pijse brez ...

Ludvik IV. (nepreverjen)

Ti si pa tipičen primer, zakoj ges mislin ka je narobe ka vsakši lejko komentejra, pa vse poprejk piše brez...

Kda neka botruje ne pomejni ka je to krivo, ampak ka je doprineslo k tomi, ka se je neka zgodilo. Dostin nesrečan botruje alkohol, pa to še ne pomeni ka je pivinska flaša doj odpelala. Je pa doprinesla k tomi, ka je voznik nej biu zmožen več voziti.

Folga zajebancije. Pelo san se mimo vgojno, pa je ta voznica pod preci velkin koton doj letela s ceste, poleg toga pa je tan bilo tudi začrtano na bankini ge je pripelala na bankino, samo se ne vijde tu na slikaj. Pa što se vozi tan, tak zna, ka so tiste bankine pesje.

Motorist (nepreverjen)

Narod dela gnesden ze vse med vožnjo, samo na cesto pa v ogledala ne gledajo....

Gost (nepreverjen)

Vozniki ki vozite "brez zavijanja", se vozite v mestih v križiščih po nasprotem pasu, izven naselja sekate pasove, s tem da tam še izkoristite bankine vse do smernikov, občasno kakšnega tudi popravite. Vprašanje kaj bi bilo v mestih, če ne bi bilo visokih robnikov ob pločnikih. Predalčkam vas pod najbolj nemarne voznike na cesti! Zraven izletov ob cesto, materialne škode v križiščih in hudih čelnih trčenjih, predstavljate veliko grožnjo motoristom, s sekanjem ovinkov na nasprotni pas in sejanjem vse bankinske nesnage po vozišču. Na mojem seznamu ste med prvimi najbolj nesposobnimi za vožnjo v javnem prometu. Pfuuuuuuj....

Starejše novice