Slika je simbolična (foto: Bobo).
36-letni voznik osebnega avtomobila policije ni upošteval, nato pa med begom pred možmi v modrem zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom.

Ponoči, okoli 1. ure, so policisti na območju Čateža ob Savi poskušali ustaviti voznika avtomobila italijanskih registrskih oznak. 

Kršitelj policije ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Izgubil nadzor nad vozilom

Nato je zapeljal na avtocesto v smeri proti Ljubljani, na odseku, kjer potekajo vzdrževalna dela, pa zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom.

Trčil je v varovalno ograjo. 36-letni voznik, državljan Pakistana, je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče izgubil življenje.

V vozilu sta bili še dve osebi, in sicer 28-letnik in 20-letnik, oba pakistanska državljana, ki sta bila v nesreči poškodovana in nato prepeljana v bolnišnico.

Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo, so še sporočili novomeški policisti.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bravo Policisti !! (nepreverjen)

Ali bodo amerikanske razmere kjer te Policist kar ustreli ...

Debeli fuknjenec (nepreverjen)

Tebe s prve direkt v čelo.

In reply to by Bravo Policisti !! (nepreverjen)

Si ti debeli (nepreverjen)

amerikanski marinec i likvidator

In reply to by Debeli fuknjenec (nepreverjen)

qapqq (nepreverjen)

Ni razloga za bezanje pred policiji, razen ce si kriminalec, goljuf, ropar in baraba. Zato so policaji. P.s. italijanske registrske imajo samo romuni.

Vanek76 (nepreverjen)

Ni glih vedno tako, eni so pijani, drugi nimajo za registracijo vozila tretji samo provocirajo policijo, četrti jih spregledajo pa še povrh divjajo, itd.

In reply to by qapqq (nepreverjen)

zlokrive prijave (nepreverjen)

alo/hronika/crna-hronika/529696/policija-pronasla-pocinioce-zverstva-u-srbobranu-krivicne-prijave-protiv-dvojice-maloletnika/vest

In reply to by qapqq (nepreverjen)

Lepec (nepreverjen)

Razočaran BG

Milan Veliki (nepreverjen)

Tožiti te pesnive policaje,podukšano toko SDSS...fuj

kingulo (nepreverjen)

tako, tako! tu sta itak kriva policija in celotna politika, da so države v takem kurcu in je verjetno prevažal begunce. hotel jim je le dobro, policija paga je ubila, čeprav so same države, vlade krive, da sploh migrirajo ljudje.

In reply to by Milan Veliki (nepreverjen)

black panter

pakistanska gamad

Starejše novice