Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, ugriz psa, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru ter tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico.

Okrog 18. ure je v naselju Desnjak voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti v desnem preglednem ovinku trčil v voznika kmetijskega traktorja. Motorist se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v mariborskem kliničnem centru.

Na področju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, kjer je bila povzročena tudi lahka telesna poškodba, grožnjo in štiri tatvine ter zasegli bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen po trikrat v zasebnih prostorih in na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Do 12. 8. pa poteka vseevropska akcija nadzora hitrosti – SPEED. V tem času bodo policisti poostreno preverjali hitrost vožnje voznikov motornih vozil. Tekom današnjega dneva lahko pogostejše meritve hitrosti pričakujete na območju PP Ljutomer.

*Naslovna slika je simbolična

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice