Avtor: Bralec
V uredništvo Sobotainfo smo dobili pismo, ob katerem človeku zaledeni kri v žilah.

Punčko 15 minut opazoval

Do napada izprijenega spolnega plenilca naj bi prišlo minulo soboto v znanih pomurskih termah, ko sta se tja odpravila oče in njegova 6-letna hčerka, da bi preživela nekaj prijetnih skupnih trenutkov.

6-letnica je uživala v vodi z drugimi otroci, oče pa je počival na bližnjem ležalniku in se nato odpravil k hčerkici v bazen. Takrat je do njega priplaval moški in mu povedal dogajanje, kateremu sta bila z njegovo ženo priča pred nekaj trenutki.

Na lastne oči naj bi videla, kako je neznan starejši moški najmanj 15 minut opazoval 6-letnico, ji sledil in jo celo skušal na silo zgrabiti, ob tem pa naj bi v vodi tudi masturbiral, pripoveduje potek dogajanja avtor pisma, ki je v tej zgodbi oče zlorabljene punčke.

"Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok"

Domnevni pedofil naj bi sicer pred tem zapustil bazen in odšel v sosednjega, oče 6-letnice pa je v hipu odšel do reševalcev iz vode, ki naj bi bili s početjem seznanjeni že pred tem, saj so dobili prijavo s strani žene moškega, ki je očetu zlorabljene punčke povedal za dogajanje. Reševalcem je ukazal, da naj pokličejo policijo, sam pa je šel za domnevnim pedofilom, ki je vmes odšel iz bazena, mimo reševalcev in v smeri sanitarij ter garderobnih omaric. Oče domnevno zlorabljene punčke je ugotovil, da se neznanec že preoblači, zato je odšel po reševalce, da bi ga pri izhodu zadržali do prihoda policije.

Reševalci pa pred tem policije niso poklicali in naj bi mu dejali: "Oprostite, to morate pa vi sami poklicati!,", zato je odšel po telefon in jih priklical sam. Policijo so čakali 35 minut in ob tem ugotovili, da je domnevni pedofil že pobegnil s kraja zločina. Prišla naj bi policist in policistka in vzela izjave očeta, 6-letne punčke in štirih prič, ki so potrdile dogajanje. Nato so šli s policisti in reševalci, da bi si ogledali še posnetke nadzornih kamer. Avtor pisma tako opisuje videno dogajanje na posnetkih: "Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok, ter se nato zadenjsko približal, tako, da so se ga morali otroci dotikati, ko so hodili iz bazena," poleg tega naj bi kamere ujele pedofila ob odhodu iz bazena. 

Policija zadevo obravnava kot prekršek?

Oče domnevno zlorabljene punčke, ki naj bi bil bivši policist, je pričakoval, da se bo preiskava odvila bliskovito hitro in ga bo že naslednji dan obiskal kriminalist z novico o prijetju pedofila. Žal se to ni zgodilo, še več, policija naj bi dogodek obravnavala zgolj kot prekršek. Glede na to, da gre, po njegovih besedah, za pedofila, ki zagotovo ni napadel prvič in z namenom, da več ne bi imel priložnosti za takšna ostudna početja, ki lahko otroke zaznamujejo za celo življenje, se je obrnil na naše uredništvo.

Za odgovore smo se obrnili tudi na tiskovno predstavnico Policijske uprave Murska Sobota, ampak uradne odgovore še čakamo. Ko jih dobimo, jih bomo takoj posredovali javnosti.

S spleta

Komentarji (67)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
GummyBear2020 (nepreverjen)

Katastrofa kaj se dogaja pri nas

Mimobežni (nepreverjen)

Ja kaj te mislis da se drugod ne. In mislis da se to nebi nikakor moglo zgoditi pri nas? Vsepovsod med nami so nažalost bolani ljudje..

In reply to by GummyBear2020 (nepreverjen)

Hrhrhr (nepreverjen)

glavno ka je of ka je pašteto vkradno naslednji den v zatvore. Malo deco šlatati pa si ga na rokej vrči pa je tak vrejdi v našoj državi. Čestitan oči ka je samo policijo zvau. V mojon primeri bi se rešilce zvalo pa policijo za menej.

Bralka (nepreverjen)

Definitivno, NEodgovorno delo reševalca in seveda celotnega Tima, ki je delal v tem delovnem času. Absolutno pa ni pohvala MNZ glede na tako dolgi časovni odzziv. Lepo pa prosim, se ta odgovor. ZAKAJ TAKO POZNO TO OBVESTITE javnost oz. njihovo okolico. Saj je VEDNO Z ZAMIKOM NEKAJ DNI. HVALA PRISTOJNE ZA ODGOVOR.
Lep pozdrav iz Ljubljana.

Gghhll (nepreverjen)

Nisem pristojen da ti odg ampak moje mnenje je da to sploh nebi prišlo v javnost če oče deklice nebi poslal pisma lp

In reply to by Bralka (nepreverjen)

Resevalec2 (nepreverjen)

Kaj so se ti resevalci tako zamerili? Sama ves zakaj ni bilo nic.... Moras razumeti da ce nekomu nisi vsec mu nisi... Sicer pa mas moza.... Vem da je debelejse postave pa vec ne more... Ampak vseeno nisem kriv ce nisem hotel biti z tabo.... Pac mi ni... Ne bodi zdaj jezna na vse moje kolege. Pozdrav v Ljubljano

In reply to by Bralka (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

Bralka bralka ti kokoš neumna
Sedaj vidiš zakaj sem jaz raje gay
Ja Ja zato da mi ni treba se jebat s tako debelajso kot si ti

In reply to by Resevalec2 (nepreverjen)

PaJaPaNejPaJa (nepreverjen)

Tau se v Moravcaj dogaja že 17+ let, san ge tudi enoga zaodo ka je z ogledalon gledo pod preoblačilnicame... Reševalci so se smejali pa je budalo vujšlo...

Standart.

Febola (nepreverjen)

Moravci..... Spomnin se teh dogodkov pred kaksimi 15 letami...Podoben dogodek.... Sta prletela dva resevalca pa enoga v garderobi znaruzila ka se komaj vleko... Ni trebalo policije... To ka je pa danes na bazenu da pazi je pa za zjokat... Sami mamini sincki...

VRANA (nepreverjen)

Pravilen postopek, danes pa imajo še pedofili "pravice"

In reply to by Febola (nepreverjen)

Na žalost (nepreverjen)

Na vsakem koraku se najde ˝oboževalec˝ otrok. Bil popoldan, ko sem z svojim 6 letnikom in deklico malo starejšo od njega gledala v pesek. Nas pa gledal moški 40-tih, hodil naokrog se občasno nekam umaknil, nato spet bil v bližini. Tako ni in ni končal s svojim masturbiranjem pri belem dnevu. Kar deklič opazil, mi rekla, da bo šla domov, sem šla z njo do bloka, bila pa sem prepadena do kraja, kajti poznala sem ga. Ne osebno, vidiš ga v mestu, drugega pri igrišču pred soboškim gradom pa ne. Ta je večkrat prišel iz grmovja, vse ženske so se naredile kot ga ne bi niti videle. Kaj pa otroci kateri gredo sami ve, to me skrbi. Bodo povedali za to, ko bodo starejši, mogoče v najstniških letih, srboritneži bodo očitali tudi to, češ silila si me na zrak in me pahnila med pedofile, saj si vedela.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Grmovja (nepreverjen)

več ni, mogoče posekan zaradi tega, kar pa ne pomeni, da zalezovalcev več ni.

In reply to by Na žalost (nepreverjen)

Ghhhg (nepreverjen)

Pa ce se je vidlo na kameraj kdo je, naj ga poisce pa ga navosci z nekso latov. ?

bazen (nepreverjen)

v bazene ne hodim ze vec kot 20 let, se izpostavljat bojnemu strupu klor in glivicam, sedaj se pa tole. ne hvala. Ce ze, gremo na morje odmaknjne zaliv ali samoten kraj
kamesnica.

partijcinalop (nepreverjen)

cakamo izjavo term! in policije!

claudia... (nepreverjen)

Ne rabimo migrantov, prosim da jih varda več ne spušča v državo proti plačilu. Migrantov res ne rabimo, imamo lastne domače posiljevalce, pedofile, morilce, roparje...

df (nepreverjen)

Ja to je gvišno bil DF ka un od dugoga časa nema ka za delati te pa ide v takše dogodivščine.

In reply to by claudia... (nepreverjen)

pojeb1234 (nepreverjen)

Najti ga pa ga skup vdariti, v zatvro de njeme preveč fajn

timbarbaric844 (nepreverjen)

mislim da je to v VIVAT termah ali???

Gost4523 (nepreverjen)

V Moravce več ne stopin, odnos zaposlenih nikakršen. Tomi pa je samo püjčeka vkrej za vrezati, no pa policajon po prebranon tudi.

Anon2103 (nepreverjen)

In te se lidge čudijo, zakoj folk gemle pravico v svoje roke.

. (nepreverjen)

No super.. Še kopališču se bomo odpovedali.. Cejla sobota de se van spraznila lidi či niti dece nemrete zavarovati. Nagnusno. Sram vas bodi. Prekrešek...

VRANA (nepreverjen)

Če je to res: "Oprostite, to morate pa vi sami poklicati!" - potem tile pizdeki od reševalcev nimajo kaj iskati v tej službi !!!

Gghhll (nepreverjen)

Ja res je nevem zakaj so tam so bili obveščeni takoj o tem kaj se dogaja pa je bil odg aha ok ga bomo opazovali opazovali so ga iz njihovega prostora za resevalce sede pri zaprtih vratih razdalje cca 20m in vse to se je dogajalo pod vodo in ni mi jasno kako bi naj opazil kaj se dogaja oz ni mi jasno zakaj niso takoj ukrepali ko je bila podana informacija o tem kaj se dogaja

In reply to by VRANA (nepreverjen)

czd (nepreverjen)

Na bazenih vidiš veliko pacientov...če si obiskovalec nisi pozoren na te ljudi, če pa si zaposlen pa vidiš marsikaj...Žalostno pa je ,da se ti je kot zaposlenemu ,če vidiš kaj takega bolje vstran obrnit ,kot pa posredovat in s tem tvegat ,da te bo gost zapisal v knjigo pritožb. Ker nadrejeni nato poslušajo samo gosta in mu stopijo v bran. Ker gost je kralj. Amen.

Anon2103 (nepreverjen)

Neje vse tak črno bejlo. Či delodajalec ukrepa proti delavci in zgodba pride v medije, je v bistvi najbole nafuko delodajalec.

In reply to by czd (nepreverjen)

Resevalecterme (nepreverjen)

Na zalost je tako da se ne sme klicati policije ker vodstvo kopalisca ne dovoli tega... Ker da to slabo vpliva na ostale goste... Zato pac vsak dela kako dela..... Je pa res, da imamo taksno klientelo ker smo postali najcenejsa destinacija... Sopamo skupine v hotele napol zastonj za 60 evrov na dan.... Nato pa pride sam olos ki vse spozre in unici pol inventarja... O higieni pa sploh ne bi... Sama avstrijska sociala... Ne smes pa nikomur nic recti ker se takoj pritozijo in zahtevajo popuste....Vodje pa samo pazijo na zaposlene in takoj ukrepano ce se kdo pritozi... Zato smo rajsi tiho in gledamo vstran....

Zmlatiti (nepreverjen)

Skup se spravte in jih zmlatite, tudi vodstvo.

In reply to by Resevalecterme (nepreverjen)

TERME PRIKRIVAJO (nepreverjen)

Mnogi ne veste, navodilo v vseh termah, dano od vodstva je, da se čim manj vpleta policijo pa tudi gasilce, tako to oni lažje pometajo pod preprogo, ker se bojijo negativnega odziva gostov. Saj nam v terme ne hodijo ne vem kako eminentni gostje iz tujine, ampak so to večino ta najslabša klientela, naši lastniki term pa jih ščitijo na vse mogoče načine. Rajši imajo pedofile in druge izmečke iz tujine kot pa prazne terme, vse to je na žalost Slovenija.

penzionist (nepreverjen)

Napisati kdo je ta izmeček .

Pssssttttt (nepreverjen)

Cüdno ka se nega besede:(PURDI)!!!!!Se vidi ka ste nej notmalni!!To se prinan še nej zgodilo ka vi pavre delate,sran vas je leko gnide ene,na deco se spravlate drzavna sramota!!!!!!

Romi pa ne (nepreverjen)

Bolj jasni bi morali biti glede, da bi bilo razumljivo, da pedofilije ni med vašim narodom. To ima več pomenov, tudi ta, da se na splošno od vseh, tudi na sodišču tolerira taka početja.

In reply to by Pssssttttt (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ne vem zakaj objavljate taka pisma, saj je ta zgodba več kot čudna. Tako naj bi ta domnevni pedofil več kot petnajst minut opazoval otroke. Mogoče bi moral imeti oči zaprte. Nato naj bi plaval okoli otrok in menda masturbiral. Verjetno je to zraslo v bujni domišljiji tega zakonskega para.

Gghhll (nepreverjen)

Imaš ti pravo bujno domišlijo glede tega ne ta po tvoje domnevni pedofil je imel pik le na določeno deklico ki se je potapljala pri stopnicah in ta po tvoje domnevni pedofil je tam stal v vodi pri stopnicah in vedno ko se je punčka potapljala z vodnimi očali si je naredil kopalke stran in si ga zacel drkat oz mastrubirat seveda ko pa je sel ta starejsi moški plavat pod vodo proti deklici je jo hotel ali zgrabit ali pošlatat se je punčka umaknila iz bazena ker je bila čist ob robu

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Gghhll (nepreverjen)

Če pa še maš kako pametno vprašanje o bujni domišliji pa le z besedo na dan kajti mi smo podali prijavo kaj se dogaja

In reply to by Gghhll (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Izgleda da so gnešnji starši nej sposobni paziti na svojo deco.

In reply to by Gghhll (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

čarni vrag - ka si pa tij za imbecila?? Saj so pa prijavili, samo tisti keri bi morali ukrepati, so nej ukrepali !!!
Čiglih jaz bolj zagovarjam varianto, da starši MORAJO otroka zaščititi, tudi z fizičnim nasiljem, če je treba!!! Brez kakršnekoli kazni ali postopka za starša kasneje!!!

https://www.youtube.com/watch?v=lyLgZ65CrUQ TAK SE TO DELA !!! In policija ni podala nobene ovadbe!!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Najbogše bi bilo takšne linčati kak na divjon zapadi. Tak je pred lejti eden na hrvaškoj plaži sliko. Nekši idioti so ga premlatili na mrtvo ime. Te se je pa izkazalo, da je bil premlateni nizozemski arhitekt, keri je sliko turistično naselje. Policija zdaj nema drugoga dela, kak do odili po kopališčaj in pazili na deco.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Sram vas bilo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

No Janezeki!!!!! Ajd da vas čujem... Banda rasistična!!!!! Če nekši naš CIGO tou biu bi bilo na velko komenterano pa napisano... Zdaj pa kak ce nika se nebi zgodilo... Ešče na televiziji bi bilo objavljeno... ROM je nadlegoval...
Sram vas bilo..

Mb78 (nepreverjen)

In kak ves da ni bil ROM???
A si ti cigo al kaj?
A PISE KJE DA NI BIL ROM!!!!!

In reply to by Sram vas bilo (nepreverjen)

Pssssttttt (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mb ,poslusaj govedo!!!ge san CIGO,ponosen Cigo!!!!Romi ne nadlegujemo otrok kak vi naprimer!!!Napisi en Primer ge bi naj Rom to napravo ajde!!!Ce bi pa rejsan bila beseda Rom polek bi pa znale komenterat na velko pa na šürko!!!!

In reply to by Mb78 (nepreverjen)

Cigonj (nepreverjen)

Nej vi mirno kcuj gledate ka van ciganke pri 12 rojevajo... Pa ka jih starsi prodajajo za zene pa itd... Samo tiho boj pa se ne glasi... Ce bi van tak za deco bilo bi se potrudili pa jih solali... Nej ka je osnovna sola na ljudski univerzi vse ka zmorete.... Te dale pa leder fabrik ali sociala... Jaka ljubezen

In reply to by Pssssttttt (nepreverjen)

Pssssttttt (nepreverjen)

Pa daj povej ge pa ti delas pa ka za poklica mas (,DIREKTOR)mogouce??????

In reply to by Cigonj (nepreverjen)

Mb78 (nepreverjen)

MRS NAZAJ V BOSNO
PA TAM PRIDIGAJ BREZ SOCIALNE
MAJMUN

In reply to by Sram vas bilo (nepreverjen)

Pssssttttt (nepreverjen)

Mb bot drügo pa,Nej smo si nezaposleni,isto kak med
Vami pavrami!!!!VASI NE DOBIVLEJO SOCIALNE?????!!!!Mislin ka ste vec na socialke ka mi!!!!Basta pa zbrisi z toga portala GOVNO USRANO!!!

In reply to by Mb78 (nepreverjen)

Mb78 (nepreverjen)

GREMO ZDAJ LEPO NAZAJ V VASO ROMSKO DRZAVO!!!
PA TE HCERKE KI JIH PRODAJATE ZA 5000 EUROV
SI SABO VZEMITE!!!

In reply to by Pssssttttt (nepreverjen)

Pssssttttt (nepreverjen)

Nika mi ne odavlemo,mi vase zene pa punoletne hcerke vred gemlemo,ka(ENI,NEJ VSI)nemrete.?Posteno napisano,ENI,NEJ VSI.Vi pa mecete vse v en kos

In reply to by Mb78 (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Evo Sobotainfo, če imate v hiši vsaj enega, ki si zasluži naziv "novinar", ga pošljite, da razišče malo po teh naših termah!!! Kakšna je direktiva ob tovrstnih primerih??? Kakšen je postopek, koliko je takšnih zaznanih primerov, koliko od tega prijavljeno na policijo, koliko od tega pristane na sodiščih, koliko obsojenih,... Drži, da morajo zaposleni gledati vstran (kakor sem zasledil že v dveh postih do sedaj!!!)??? Če to drži, je to potrebno objaviti, poimensko tudi objaviti, katere terme, odgovorni !!!!
Jaz osebno imam tudi hčerko-pa naj katerega dobim-klic bo potreben samo za rešilca!!!

čarni vrag (nepreverjen)

Ka pa kakšne ceckate tete se lejko opazuje? Do zvale policijo?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Poslušaj, ti pokvarjeni zagovornik pedofilov: ko "opazovanje" ceckatih tet vključuje drgnjenje samega sebe, je potrebno vsekakor poklicati policijo... Ti pa moreš biti rejdno teslo, če ti je tou sprejemljivo!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Vrane nemajo ravno dost pameti, gelibar. Jes san nej zagovornik pedofilov, a te zadeve treba obravnavati z velko mero previdnosti. Ne sodite, da se ne bo sodilo vam. Takšne javne gonje lejko povzročijo samo dosta škode in nezaupanja.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Jes moške ne opazujem, tak ka ne vem, če si ga drgnejo ali nej.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

No, to ti pa celo verjamem, pedofil bolani !! Verjamem ti, da ne opazuješ moških, saj "opazuješ" malo deco.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Nej malo deco, nego tebe budalo.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Pedofilski čarni vrag - si to slučajno bil ti?? Meni se točno tak zdi. Ko imaš 6-letno punčko, očeta in še 4 dodatne priče, ki so potrdile dogajanje (!!!) ti praviš-počasi, nimajo policaji časa paziti na deco v kopališčih!! Pa ti si izmeček, govno!! Policija je DOLŽNA to preveriti, reagirati,... Dosti prej je dolžna raziskovati takšne primere, kot pa se iti inkasante na radarju na čisto brezveznih mestih!!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

komunistka Olga (nepreverjen)

mene je enkrat eden v četnik v partizanih prijel za rit
pa sem ga tako hladno pogledala da je kar otrdel

Mb78 (nepreverjen)

Ajde cigo pakiraj!!!
Mrs nazaj v bosno!!!

In reply to by komunistka Olga (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

jaz sem pa na uredništvi slišal, ko so naše sodelavke govorile
Da je beje bilo v okolici polno starih debelih bab, ki so zraven gledale in navijale
Sem pa že raje gay kot pa da slatam debele stare babe

- admistrator (nepreverjen)

Znano je, tudi v nadaljevankah kot je Njujorška policija je že bilo, da imajo homuseksualci kdaj pa kdaj žensko. Če jo imajo, potem je to debela.

In reply to by administrator (nepreverjen)

gomilice (nepreverjen)

Ne vem kaj so čakali in opazovali ga 15 minut .Oče kot oče ,če mu je prišel na sled naj bi njemi spotro roke in tace nej ka so se iskali med sebov . Torej pobegno je in naslednjič v drugem kopališču ponovno lahko pa še pride do posilstva otroka ,kar pa ne želim nobenemu staršu

neda

Krivda leži na očetu, ki je peljal svojega nedoletnega otroka na kopanje, pa ni poskrbel dovolj za njegovo
varnost. Šestletnika ne moreš na javnem mestu pustiti izpred oči, sam pa leže dremati. Drugi so morali
zaznati, kaj se dogaja z njegovo šestletnico? To so sodobni neodgovorni, ležerni, pomehkuženi starši, ki
bi ob sebi rabili osebnega varnostnika, da se njim samim kaj ne zgodi. Prezaposleni v virtualnem svetu po-
gosto ne zaznajo, kaj se v živo dogaja okrog njih. Ne bo me presenetilo, če nekega dne na kakem portalu
zadenem na članek z naslovom Med kopanjem v bazenu spolno zlorabljen 37 - 40 letni oče.

komunistka Olga (nepreverjen)

in pisalo bo
nekdanji policaj
Pa nič čudnega da ni več pri policiji
če še svojega otroka ne more zaščititi
kako bo šele nas

V cajtu titove juge so ovakvi miličniki dobili prekomando za 6 let na kosovo
kjer so stražili fliger platz

In reply to by neda

Jeams 007 (nepreverjen)

Ja tam di bi trebala policija biti na vreme tam ih nema samo gdaj se o ciganu dela te su takoj tam picka im materina

superman6 (nepreverjen)

vsak tretji je danes ze beteznik

čarni vrag (nepreverjen)

V Novicaj piše bivši policaj in šaman.

.... (nepreverjen)

Vtopin ga!!!!!!

slvkos (nepreverjen)

sem bil zadnjič v enih toplicah, ne bom povedal kje
Se začne ena debela baba na vsem lepem dret ko žerjav
Smo mislili da se ji je kaj zgodilo
NE NE
ta hudič babji debeli zavaljeni se je samozadovoljeval na masaži

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice