V soboto zvečer se je moškemu v domači delavnici v Bogojini pripetila grda delovna nesreča. Zaradi nepazljivosti je ostal brez treh prstov na desni roki.

V Bogojini je okrog 20.30 prišlo do delovne nesreče pri delu s krožno žago. 62-letni domačin si je v domači delavnici zaradi nepazljivosti odrezal tri prste na desni roki, pojasnjujejo pomurski policisti.

Moškega so oskrbeli soboški reševalci, na zdravljenje pa je bil odpeljan v UKC Maribor.

Ukradel denar v trgovini

V preteklem dnevu so sicer pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč. V vseh je po njihovih navedbah nastala samo materialna škoda. Obravnavali so tudi šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in zgoraj omenjeno nesrečo pri delu.

S področja kriminalitete je bila v Ljutomeru obravnavana tatvina torbice z denarjem in osebnimi dokumenti. Lendavski policisti so obravnavali tatvino denarja v trgovini. Pomurski policisti so obravnavali še dve kaznivi dejanji grožnje.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ToneB (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kaj če je tudi šlo za zavarovalniško goljufijo? Kolko zav. polic ima možakar z žago....ja se hitro kaj zgodi...če bi šlo celo zapestje bi kaki miljon kapnil....Vročina tudi dela svoje....samo mislim, da prsti pri teh letih ne bodo več zrasli nazaj...

1122334455 (nepreverjen)

Pa dobro DF ka tij si normalen ali ka ti v pijzdi je. Zgodi se nesreča tebi pa bi trbelo namerno vse prste spotreti ka nebi takše glupe komentare pijsal.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Čuj ti 1122334455 ali imaš ti morda drisko
Pa lepo sem ti rekel ne pij toliko Donat
Pij Jamnicp

In reply to by 1122334455 (nepreverjen)

polj (nepreverjen)

Tega je tudi Abramov napelal ?

Starejše novice