V sredo naj bi starejši moški, močnejše postave napadel mlajšo žensko. Udaril naj bi jo v nos, za nameček pa še opsoval in popljuval.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis mlajše ženske, ki opozarja na »starejšega, močnejšega človeka, s precej zapuščenim videzom in sivimi lasmi.« Na poti proti železniški postaji v Mariboru naj bi jo omenjeni neznanec napadel iz povsem neznanega razloga.

»Najprej me je pošteno popljuval in začel govoriti 'ne boš ti po moji zemli hodla, prasica mrš iz moje zemlje', nato pa je sledil udarec s pestjo v nos,« je o napadu napisala Belmina Lozić.

Zbežal pred prihodom policije

»Hvala mladeniču, ki je vskočil vmes pa tudi drugim v petih prepolnih kavarnah okoli nas, ki so tako lepo gledali,« je cinično zapisala. »Ta psihopat je sicer zbežal preden je prišla policija, ampak jim je že znan, saj je že delal probleme po mestu,« še dodaja in poudarja, da bo skušala poskrbeti, da jih ne bo nikoli več.

»Če se mi je to zgodilo sredi belega dne v samem centru mesta, kaj se potem lahko zgodi, ko se vračam domov po temi,« se sprašuje Lozićeva in poziva: »Prosim, pazite se in ob podobnih stvareh takoj kličite policijo.«

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
iz murgelj sem doma (nepreverjen)

da nije slučajno to bil zoki

komunist Janez (nepreverjen)

zoki mi je jako šumljiv

Starejše novice