V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala s smrtnim izidom v drugi pa je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 6.00 ure je na regionalni cesti v naselju Pertoča 22-letni voznik osebnega avtomobila v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v tovorno vozilo, ki je po trčenju zapeljalo na bližnjo njivo. Voznik osebnega avtomobila je ostal vkleščen v vozilu in je na kraju prometne nesreče zaradi zadobljenih telesnih poškodb umrl. 

Izven naselja Doobrovnik se je huje poškodoval voznik mopeda, ki je trčil v traktorski priključek – škropilnico. Z ogledom ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika voznika traktorja. 

S področja kriminalitete sta bili v Murski Soboti in v Gornji Radgoni obravnavani tatvini mobilnih telefonov. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in grožnja. 

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice