Fotografija je simbolična
Minulo nedeljo so policisti Policijske postaje Murska Sobota malo pred 2. uro v Beltincih v postopku obravnavali voznico osebnega avtomobila.

V vozilu se je  na sovoznikovem sedežu nahajal močno vinjen sopotnik, ki je izstopil iz vozila  in  pričel  verbalno  protestirati  proti  policijskemu postopku. S strani policista mu je bilo pojasnjeno, da v času uradnega postopka potniki ne  smejo  izstopiti  iz  vozila  oziroma lahko to storijo šele takrat, ko jim policist to dovoli.

Policist je sopotniku ukazal  naj  se  usede  v  vozilo, ta pa ukaza ni upošteval, posledično mu je za to dejanje predočil prekršek. 36-letni  moški  je  v nadaljevanju  odšel na sredino vozišča, kjer je krilil z rokami, s čimer je ogrožal  svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. 

Policist je z  namenom  odvrnitve  ogrožanja  stopil proti moškemu in mu  ukazal naj se umakne  iz  vozišča. Moški pa je nato nenadoma planil proti policistu in ga hotel fizično napasti. 

S strani policistov je bil obvladan, uporabljena so bila prisilna sredstva in  odvzeta mu je bila prostost. Ves čas postopka je moški grozil policistu. Zoper osumljenega bo podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega  suma  storitve  kaznivega  dejanja  Napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti po 300. členu KZ-1.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Grozni Martin (nepreverjen)

Martinovo warm up party :D

krobikar1

Ka pa če ni pil vina, da bi bil vinjen?! Bil je pijan, je boljše,...! Hahaha

izi

res

bingelj (nepreverjen)

Hmmmm, napadel policista? Ja kdo je pa ukazoval in predočil nek prekršek? Naj bi pustil človeka, da gre ven iz avta in se v miru polula medtem, ko je on njegovi pratnerici pregledoval dokumente. Pohvalit, ga je treba, da sam ni vozil in je vožnjo prepustil ženski. Eni, ko so dobro nasekani ne pustijo, da bi kdo peljal njihov avto. Preverjeno.

Brankoo (nepreverjen)

Ne 300. členu KZ-1 ampak pošteno zagnati vzgojno palico. Bi si drugič tudi v vinjenem stanju zelo dobro premislil.

Listen to radi… (nepreverjen)

Thank you very much for this information.I like This site! Thanks!
Live Turkey radio stations online. Listen to your favorite Turkey music for free without registering at Liveradios.online
Radyo dinle
FM radyo dinle
Canlı radyo dinle
Online radyo dinle
Listen to radio online
Ücretsiz radyo dinle
Canlı yayın dinle
Ücretsiz Canlı yayın izle

Starejše novice