Slika je simbolična.
Današnji dan je zaznamovala nova smrtna žrtev na naših cestah.

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da je v prometni nesreči umrl 22 letni voznik osebnega vozila. O prometni nesreči so bili obveščeni nekaj po 13.00 uri. 

Po prvih podatkih je prometno nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mestinja proti Šmarju. V desnem nepreglednem ovinku je njegovo vozilo zdrselo na nasprotno smerno vozišče in čelno trčilo v vozilo 54-letne voznice, ki je pripeljala nasproti. 

22-letnik je na kraju nesreče umrl, 54-letnico pa so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. Stopnja poškodb še ni znana. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
upokojenec70 (nepreverjen)

Mehanik se uči poklica tri leta, ko pride v delavnico, pa (skoraj) nič ne zna. Biti voznik je (naj bi bil) poklic, ki ga ne more (in nebi smel) opravljati vsak. Včasih je poklicni voznik po opravljenem vozniškem izpitu bil še nekaj let "pomočnik", kjer se je dodatno izpopolnjeval ob prisotnosti starejšega, izkušenega kolega. Danes bi po 15. urah teoretičnega dela usposabljanja in 20. urah vožnje kar bili vozniki v vozilih, ki imajo več kot 100KS. Veste, včasih je kamion s 115KS vlekel še prikolico in 20 ton tovora. Včasih so ljudje pri teh letih bili odrasli, danes pa so otroci, ki mislijo, da so odrasli.

Vvvvvar (nepreverjen)

Na žalost pa pri nas starši toj nesposobnoj deci kupujejo vse ka si sprdnejo,te pa nastane katastrofa ker nimajo pojma o vožnji. Glavno da brni pa 300 konjov ma.

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

Carni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Seres tele mamino zabito z drisko polito

In reply to by upokojenec70 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Na našij cestaj je puno tak starij kak mladij šteri ednostavno mislijo, ali bokše povedano nika ne mislijo. Ne mislijo, ka s svojo vožnjo lejko drujgin, samomi sebi povzročijo nevoule. Ponavadi se s temi nevolami žive do smrti. Nesreče so se dogajale in do se šče dale, zatou pa so nesreče. Objestna vožnja, alkohol, droga ne sodijo na ceste in jih trbej ščista načik obravnavati , kak drujge vzroke nesreč. Takšnin trbej trajno zeti vozniška, jih ustrezna kazniti, skratka spakerati vö s prometa. Puno toga se v zadnjon času dogaja, san san sprobo.

Drumarr (nepreverjen)

Se vec je pa taksnih ka so sploj nej sposobni za voznjo in izpit napravijo zato ka se tistih 20 min voznje s komisijo odpelajo po pravilaj. Verjetno se jin pac posreci. Te pa iz dneva v den gledas lidij keri zaradi lastne nesposobnosti in zabitosti povzrocajo zastoje in nesrece po cestaj.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Starejše novice