Megy Jerebic v oddaji Preverjeno razkrila, kaj jo je gnalo pri poskusu uboja s kladivom.

"Sploh si ne morem predstavljati, da bom pet let in pol preživela za zapahi," je v nocojšnji oddaji Preverjeno na Pop TV dejala Megy Jerebic, ki je bila pred dobrim mescem dni zaradi napada nad Matejo Gomboc s kladivom obsojena na zaporno kazen v višini 5 in pol let. Jerebičeva je obširno razložila, kako je prišlo do ljubezenskega trikotnika s Florijanom Felicijanom in Gombočevo. "Najprej je imel avanturo z mojo prijateljico, ko je z njo končal, sva še midva začela," razlaga 18-letnica.

"Ona je mene 'poškrabala', jaz sem jo potem pljusnila"

"Razočaranost, da je spet doma z njo, da ni imel časa zame, me je začelo razjedati, postala sem tudi ljubosumna," je povedala Megy in opisala tudi incident, ko sta obe ženski, s katerima je imel Felicijan razmerje, fizično obračunali: "Ona je mene 'poškrabala', jaz sem jo potem pljusnila."

V paniki je udarila

Jerebiševa je tudi podrobno razložila potek napada s kladivom. "Sploh se nisem opremila kot morilka, oblekla sem se pač v črno, da me ne bi videli. Zunaj sem našla kladivo, odpravila sem se proti vhodnim vratom, ki so bila odklenjena. Ko sem stopila v sobo, je začela kričati, jaz sem v paniki udarila," je povedala 18-letnica, ki je bo morala za 5 in pol let za zapahe, v kolikor pritožbi njenih zastopnikov ne bo ugodeno.

Še vedno sta v kontaktu

"Povedal sem, da se s punco namerava ločiti, da pa bi jo dal ubiti, ni šanse," je v telefonskem pogovoru za Preverjeno povedal Florijan Felicijan. Kljub vsemu pa naj bi se Jerebičeva in Felicijan še dobivala. "Upanje še vedno imam, midva se še vedno slišiva. Tudi zmenek sva že imela po tem, ko se je to zgodilo," pravi Megy, a Felicijan pravi, da zanju ni prihodnosti: "Da bi še dejansko kaj sploh z njo mislil imeti, ni šans."

Povezava do celotnega prispevka na 24ur.com: Preverjeno! - Dijakinja poskušala umoriti ženo svojega ljubimca

S spleta

Komentarji (38)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BBBbbbbb (nepreverjen)

Škoda ka tudi policista nejso zaprli ka je vsaj pol telko kriv kak ona. Poleg tega pa ta ženska če je še po vsen ten skuper z njim nema vse na mesti. Kak lejko oprosti nekomi ka je imel afero z nekaj deklinami pa vse to prizna pa je še izda z njim

picek

Predlagan ka kar zaprete komenteranje :D Ka nede slede pa stok in jok :D

picek

Predlagan ka kar zaprete komenteranje :D Ka nede slede pa stok in jok :D

pod (nepreverjen)

prekmurske kurvetine

ponosen_prekmurec

jaz ne razumem, zakaj vsaj sedaj, ko je že tako ali tako obsojena, ne pove resnice... Saj verjamem in vem, da ima policist tu veliko prstov zraven in da bi si tudi on zaslužil kazen, a govoriti, da pred hišo najdeš kladivo, da osebo v paniki udariš 11-krat s kladivom, da vstaneš zjutraj ob pol 4 in se s kolesom v črni obleki (in obleko je zbrala kao naključno, brez kakega "morilskega" instinkta) kar tako pelješ v melince, je malo res absurd govoriti... Po eni strani mi je za njo zelo žal,ker je zašla v tak ljubezenski trikotnik, po drugi, ko vidim, da ji je vseeno za kazen in da to svojo prepoznavnost izkorišča v javnosti, še posebej pa na facebooku, pa...

đauže (nepreverjen)

ti čevapčič mi ideš na kurac

divjejabolko

5 let in pol. Ko pride ven, bo mogoče že bolj odrasla in resna. V vsakem primeru bo to dobra šola.

slavko1958

Še je dosti tatov, ki so ukradli miljone € in uničili mnogo družin, pa niti nočejo v zapor.

divjejabolko

"Znebiti se človeka pomeni, da greš in nekoga ubiješ"

- Megy -

hilic

Nej ka bi koga brano ali kaj ampak meni je ena zadeva smejšna. Ona kao pravi ka jo je of policaj napelavo glede umora. Kak primer je navedla, da so bila vrata z namenom odprejta. Samo če bi tudi uspela izpeljati umor bi tau vsaki butel znau ka je ona kriva (oškodovanka bi kričala in tako bi vsi čuli, kak bi truplo neopazno skrila, druge sledi...). Saj pa ovi je neki policaj in glede na tu bi ji verjetno že kaj bole prefriganega povedo kak te umor izpeljati. Tudi ovi njeni komentar glede črnega oblačila je hecen. Slabo se je na tau prirejeno oddajo prijavila. Zakoj prirejeno? Zatau ker v toj oddaji zelo napihujejo in dostikrat kaj prikrijejo in posledično folk za norca majo.

Je pa 5 in 1/2 leti zapora težko. Zelo zelo težko se je na zapor privaditi. Po drugi strani pa je tvoja življenska kariera totalno uničena. Že zaradi krize je vsak posameznik v dreku. V njenom primeri pa ge osebno neven ka bi več delo. Zelo zelo zelo se je ta diklina zajeb***Predvsem pa trpijo paulek tudi sorodniki:(

hilic

Pa še tau: bremze na avtoji nevej po mojem vsaka diklina prerezati:)Taka ta diklina je bila opasna

divjejabolko

Dejstvo pa je, da tudi ta policist nima vse poštimano v glavi ...

Milkmouse

Katastrofa, neman rejče. Rejsan no. Bog pomagaj!

RX7

5.5 let je dosti premalo kazni....dejanje je pa opisovala kot da bi pripovedovala pravljico ...pomoje sta ona in ta policist zrela oba za psihiatrijo.

BB

"Je pa 5 in 1/2 leti zapora težko. Zelo zelo težko se je na zapor privaditi. Po drugi strani pa je tvoja življenska kariera totalno uničena."

Saj pa njoj to nebi trbelo napraviti pa bi bilo vse v rejdi...

Če se nemreš kontrolejrati - pač pride do kakših zapletov :/

KIRA

praf je tak. samo ka nede prišla zavolo lepoga obnašanja v zapori za 2 leti vun te pa direkt pa koga napadnola... ovoga cajceka pa tuj nič nej doletelo, pa bi ga moralo. on kak policaj in predstavnik zakona je pa tuj sramota za naš sistem.

Tyra

eh vejpa ka bloudite. Policaj je telko krijf ka je mel sploj to šmrklo (boga žena, nika krijva pa po glavej dobijla, nemre pa biti krijf za nejna dejanja. Pa ka gučite zdaj ka je sramota za sistem. Ja halo? Doktori, advokati, zidari pa mesari, vejpa vsi majo ljubice al ka?. Ovak pa mi je vse smejšno. Vejpa lejko bi bil zadnji moški na sveti, pa za ni enga nebi šla nekoga po glavej mlatiti s hamron. Mala je betežna, pravilno ka ide sedit.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ujh, nej nej, upanje? Zveza? Želja še vedno prisotna? Ok, trbelo de malo prevzgoje .. kazen je pa še vseeno prevelka .. Megy ni psihotična osebnost, ah, vej pa dosta bole potencialno psihotične osebnosti najdeš v vsakdanjem življenju, na visokih mestih, položajih in drugih oblikah etc.,, vse skupaj zavitih v fini celofan, egocentrični pa smo itaq vsi, isto kak smo vsi hinavci, meri se samo skala višine ..

.. mhm, možno, ka je tu med Megy pa policajon rejsan ljubav bijla, mhm, neka resnejšega bi napiso - psihologija, čista znanost - ale nemo provocejro .. :P

.. ge Megy ne bi proflijero kak patološko nevarne osebnosti, bo pa marbit potrebna malo pomoči pri odpravi vedenjskih motenj ..

krobikar1

Ka je zaj ščela s ten, ka se telko po medijaj vlači holivudska zvezda gratati,...mislin?! Pameten sploj ne bi na svetlo šou, nej pa ka se smili sama sebi.

nekomentejran

Čvap na odpravo vedenjskih motenj lejko z njauf ides komot:)

nekomentejran

mogoce te nafcijo ka se glih nej primerno za saki drek slikati pa na fb metati:)

divjejabolko

Kaj se je pa zdaj zgodilo? So se prijavili Megyjini sorodniki, prijatelji in znanci in potalali pluse in minuse?

Ali pa je Megy sama aktivirala svojih 20 up. imen/računov in razdelila ocene? :)

robit13

Ja dobro 5 let in pol je resan dosti, vendar de sedela kaka 3 leta, ker prej ne more zaprostiti za zmanjšanje, če de seveda vrla. Tam pa de se tak izšolala za višjo lopovsko, ka je lekar tudi Tovšakova na poti za ig, ge je zapor, ka de v dobri družbi. Glede policaja pa telko, lekar bi že dugo mogol na specializacijo v ormož ali kakma inam.

RobertH

Za mene je te policaj tuj sumlivi....

šverc-komerc

2x sumlijve

Vipko
tinka78

Ta fant je že od samega začetka zelo sumljiv. Ne vem kako lahko sploh še dela na Policiji, morali bi ga suspendirati na dan, ko se je to zgodilo.
Jaz vozim avto že od svojega 18. leta, pa se mi niti sanja ne, kako bi prerezala zavore na avtu. Težko verjamem, da je ta Megy znala narediti kaj takega. Pa tudi pri drugih stvareh je precej čudnega. Po moje ima ta fant precej masla na glavi. Sicer pa je manipulirati z zaljubljeno najstnico nekaj najlažjega v življenju. Tako punco brez težav prepričaš, da naredi kako bedarijo, za katero bo sedaj sama morala nositi posledice.

picek

Zakon AKCIJA--->REAKCIJA,
vejpa tao vsi znate ka je :D nega tu pa nejsan ščeo pa zalubleni san bil. Una je žensko skoraj bujla pa gotovo. za to trbej svojo kazen odslužite.
Vsi ka mislite oziroma pišete ka je sumljivi, ja seveda ka neje vse tak lepo kak pravi ampak dotečas ka se njeme na sodišče ne DOKAŽE je nej kriv pa se lejko vi z glavo v zid mlatitepa nede kriv :D. tak je. pa ka si nete mislile ka ga zagovarjan :D

picek

aja šverc-komerc :D nešče mi je paradajz vkuper vdaro včeraj vnoče. Sumljivi si mi :D priznaš ka si tao tij bil? :D

Vipko
čevapčič na ražnje

.. komedija .. :)

.. mhm, čujte, vi pri izdelovanje psiholoških profilov ne bi glih blesteli oz. kariere si na ton ne bi glih mogle zgradite .. :)

.. ge 99% san prepričani, ka je Florjan sigurno nej ščeu bujte svoje žene z kakršnokoli manipulacijo, ampak se gre tukaj vse vkup za čisto drugo psihološko situacijo ..

.. no, lejko se maujten, ale pri profiliranju situacij san ponavadi zanesljivi, lejko bi tau tude dokazo, če bi ščeu, pa ge se sploj ne hecan, ne domišljam si .. "oh no, where are my anti-schizophrenia pills .. anybody see them?" http://tinyurl.com/a65lfeo .. :)

.. mhm, sodnica je dala dober opis svoje odločitve, ale sistem je Megy kar preci zajebo zdaj - ona bi nucala neka drugega in nej 5.5 lejta zatvora .. no, saj - en namig - zakon de se v enih točkah spremejno, ampak to se ne dogaja čez noč .. ;)

uzk

tinka78 povej mi samo na podlagi česa bi ga suspendirali? pa ne branim jaz zdaj nikogar, tudi ne vem, kdo je kaj kriv, ampak suspenz enostavno ni možen, ker proti njemu ni bilo pravno dokazano nič.

Plemeniti

Veš kak gre tisti pregovor, vrana vrani ne izkljuje oči. Dečko je bil del tega ljubezenskega trikotnika, v katerem se je zgodil poskus umora. Glavna akterka pravi, da jo je on napeljeval k temu, pa tudi sam dvomim, da bi 18 letna šmrkla znala onesposobiti bremze na avtu. Če bi mu karkoli dokazali, bi bil obsojen, suspendira se pa lahko že prej.

KLIPAN

Pa kaj si ti nor, kaka komedija....

McLaud

Lejko bi posneli pravo limonado.

hannibal

Sploh se nisem opremila kot morilka, oblekla sem se pač v črno, da me ne bi videli.....KAK V PIZDI SE TE MORILCI OBLEČEJO ?

hilic

Oddaja PREVERJENO je ena najbolj bednih oddaj. Večino prirejajo in se lažejo! Me pa nekaj zanimle: Ta mama od te dikline pa ovi znani psihiater sta mogauče kaj v rodi (Glede na enaki priimek MAGDIČ)????

jojo2404

@hilic.. nej sta v rodi...

sleepyka

mene od vsega vkuper najbole zanima če de bodoča knjiga online pa free XD

black panter

meni se ta šmrkla sploj ne mili,ka si je skujala naj pogej oz.odsedi

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice