Občanka hudo poškodovana na deponiji.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je na deponiji v Dolgi vasi včeraj okrog 10. ure bila poškodovana občanka. Po prvih zbranih obvestilih bilo ugotovljeno, da se je ženska nahajala na deponiji, ko je voznik tovornega vozila pripeljal odpadke.

Medtem ko je ta začel razkladati, se je občanka nahajala za tovornim vozilom. V zadnjem delu kesona je videla uporabno stvar, ki jo je želela vzeti, a ko je med raztovarjanjem segla po njej, je nanjo padla bala z odpadki ter jo poškodovala, so zapisali v PUMS.

Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je hudo telesno poškodovana, utrpela je namreč zlom gležnja in ključnice. Policisti o zadevi zbirajo obvestila.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost1 (nepreverjen)

Se je splačalo? Ka je ta uporabna stvar?

Fekete - (nepreverjen)

Pa je romkinja lejko tan bila?

gost12 (nepreverjen)

Točno tako!

In reply to by Fekete - (nepreverjen)

Francoska solata (nepreverjen)

A je bil baker?

gost12 (nepreverjen)

Na deponiji je razločno in jasno napisano, da se nihče ne sme gibati na deponiji in njeni okolici! Romi se tega nikakor ne držijo in iz dneva v dan vsak dan ure in ure preživijo na deponiji! Ne umaknejo se niti takrat kadar so na deponiji prisotni delovni stroji.... mimogrede se sprehajam tam mimo in že več let opažam kako z rokami prekopavajo smeti... nevem zakaj ne posreduje policija in jim enostavno napiše globo zaradi prekrška! Če velja za vse ostale... velja tudi za njih!!! Sedaj pa spet oni ne bodo nič krivi!!

Ropotalo (nepreverjen)

gost12.# Tij veš da oni ne plačujejo kazni in nič jim nimajo vzeti .Če bomo mi tam rovali bomo seveda kažnjeni

In reply to by gost12 (nepreverjen)

gost12 (nepreverjen)

Kot praviš. Podjetje nič krivo bo pomožnosti dobilo kazen, da baba koplje po smeteh... ker nima drugega dela !!!

In reply to by Ropotalo (nepreverjen)

Lilo (nepreverjen)

Ne pijše v množini ROMI ss tega ne držijo mas ene pacijente ja nej pa vsi!!!!!!!!

In reply to by gost12 (nepreverjen)

Ropotalo (nepreverjen)

To je znan ova bila ka je lobanjo videla ki pa je niso nikoli našli. Sigurno bo šla v tožbo in tožila šoferja in podjetje.Ka jo nej zasipalo

MörskaPODVÜJST (nepreverjen)

Hmm, poslovna priložnost pač,... !

Čika-pajo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ali s tem, da ko kopljejo po odpadkih delajo komu škodo. Zakaj moramo biti tako negativni do romov, pa saj s tem ko zbirajo odpad delajo sebi in nam korist. Sramotno je da ljudje sploh take odpadke mečejo v smeti. To je potrebno kaznovati. Meni se samo postavlja vprašanje ali je to vozilo bilo opremljeno z piskanjem, ali ni mogoče ta voznik zanalašč odvrgel odpadke na človeka.

Gost12 (nepreverjen)

Zaradi vseh nevarnih odpadkov je vstop prepovedan! Delajo škodo na nek način tudi podjetju... razrezali so vso ograjo okrog deponije.. razvlečejo vse smeti .. odpirajo vrečke ... z razlogom je prepovedan vstop na deponijo! Vsako vozilo je opremljeno z zvocnimi signali... tudi ko je videla da se vozilo bliza.. bi se lahko umaknila ... nihce ni negativen do romov... ampak prepoved velja za vse .. tudi za njih!!!

In reply to by Čika-pajo (nepreverjen)

Gost13 (nepreverjen)

Se cist strinjan!

In reply to by Gost12 (nepreverjen)

Jojojoj (nepreverjen)

Zakaj odgovarjaš kretenu?

In reply to by Gost12 (nepreverjen)

Vinci (nepreverjen)

Čika-pajo..... Ka se za nekoga gor prosiš ? Malo ide po katerem mestu boš vido ka za sabo puščajo v smetiščih če slučajno odprejto.Cejle kontejnere izpraznijo in zmečejo po tleh in tak pustijo.In to je za tebe nekaj dobrega ko delajo kar hočejo ? Samo ne pijši vedno nekih nebuloz.

In reply to by Čika-pajo (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Pa ravno zaradi tako glupih pajo-tov je Slovenija tam kjer je!
Ti si zadevo obrnil na glavo, kako tipično za primitiven narod... ali je imel zvočne signale, ali, ali... na deponiji nimajo nepooblaščeni kaj iskati ravni iz razloga, ki se je tej ženski zgodil.

In reply to by Čika-pajo (nepreverjen)

0900o00o (nepreverjen)

Ena ciganjščica menje pa ka zdaj.

Zavec... (nepreverjen)

Cigani delat se spravte nej ka van trbej po smetaj rovate pa se na nikoga nika nede sipalo...

Lilo (nepreverjen)

Zavec vij se tuj delat spravte pogledni kello bejlih dobijvle socialno pa po košaj odijo pa vse ka samo cigani prvo malo širše pogledni pa te pijše mijlis ka samo cigane po smetaj rovajo oja vaši tuj pa tou nej malo pogleni si v parke kak se vaša deca drogejrajo tou neboš pijso nej tu ste slejpe sami za drujge znate pijsat

Vinci (nepreverjen)

Lilo....
Na deponiji nima nišče nič iskati in hoditi , če je prepovedano .Tu v prispevku nišče ne omenja kdo hodi po socijalno in seveda se zna da romaf.

100-100 (nepreverjen)

Či pišeš v prekmurščini, te tuj v njoj piši tak kak trbej.

In reply to by Vinci (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice