Pred dvema dnevoma je Madžar po pomurski avtocesti divjal z 240 kilometri na uro. Za to je bil "nagrajen" s 1200 evri kazni.

Prometni policisti so minulo nedeljo na avtocesti izven naselja Turnišče v smeri Lendave med izvajanjem meritev hitrosti zaustavili državljana Madžarske.

Voznik avtomobila znamke Mercedes je vozil s hitrostjo 240 kilometrov na uro, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 kilometrov na uro. Vozniku je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Mene bolj skrbi, da na pomurski "avtocesti" pri hitrosti 120km/h mimo švignejo Romuni, Bolgari in ne vem kdo še, s starimi prerjavelimi kombiji, na katerih jim dela samo pol luči, vprašanje pa je, kako je z zavorami in ostalimi stvarmi, če so sploh tehnično izpravni.
Če se dobro spomnim, na pomurski avtocesti ne povzročajo nesreč lastniki boljših vozil, ki na praznem odseku malo pritisnejo po plinu in preizkusijo vozilo (ne da bi opravičeval dejanje) ampak tisti, ki sem jih prej omenil.

bb11 (nepreverjen)

se strinjan. Novice se berejo kombi z romunskimi registracijami, tovornjak z madžarskimi registracijami. Ne pa mercedez benz c klase za 50 jurjof z 250 priletel v drug avtomobil. In tudi kot si sam povedal ne opravičujem tega dejanja ni ok. Me je pa bolj strah ko prehitevam kombi, ki mu vidiš da vse leti levo pa desno pa žge 120.

In reply to by A79 (nepreverjen)

čarnobejli (nepreverjen)

Je čas za sekcijsko merjenje po cejli države ? Gor na te portale za tovornjake enostavno kamero kera beleži tvoj vstopni čas in kda ideš dol z avtoceste izstopni čas pa je. Bi hitro poriktali romune in te vzhodne divjake!

vodka (nepreverjen)

Pa te naj mi što šče razlaga kak je ta hitra cesta samo za 110 na vöro. Cesta je dobra samo šoferi so levi.

markow83 (nepreverjen)

Vse je odvisno od toga kak daleč naprej videš. Pri 110 kmh moreš videte vsaj 100 m pred sebe, pri 240 pa 400 m.

In reply to by vodka (nepreverjen)

avto123 (nepreverjen)

bb11 mercedes s

bb11 (nepreverjen)

vala

In reply to by avto123 (nepreverjen)

car (nepreverjen)

Keri ma dober automobil ga naj tira kelko gre pa gotovo..

someone1 (nepreverjen)

To ni nič posebnoga. Če bi vozo 500 km/h te bi bila prava novica. Tak pa brezveze.

Starejše novice