Dogodki in pojavi za 6. december 2014.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, dvanajst kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

V Murski Soboti je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji prišlo do trčenja treh osebnih avtomobilov. Ena oseba je bila pri tem lahko telesno poškodovana. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana vloma v stanovanjsko hišo v Murski Soboti in Lukavcih. V Ljutomeru je bila obravnavana tatvina denarnice, v Lendavi pa tatvina registrske tablice MS F5-433. Na območju Ljutomera je med izvajanjem skupinskega lova eden od lovcev pri strelu proti divjadi zadel drugega lovca, ki je pri tem utrpel lahke telesne poškodbe. Policisti v zvezi dogodka še zbirajo obvestila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem  kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cancel

To tako je, če hodiš za hobi pobijat živali ;) . Vse slabo se vrne . Pa policisti bi lahko malo alkoteste izvajali med lovci kadar so ti v akciji , saj se ve kdaj so dnevi lova in kdo gre tisti dan lovit.

bono1

Se je že začelo....

istina prava (nepreverjen)

VERDAMMT ALKOHOL ...

car (nepreverjen)

Zakaj se je to prepetilo ge san tudi lovec alkohol.Sicer ge ne pijem a moji prijatli ga ruknejo se pol........ med sabo kregajo in tepejo ..... a ubijajo vse po prek.... pijanckom pa makar mojim prijatlom bo treba stopit na prste........ če ge ne pijem zakaj bi toti lovci pili .... policija vsakič na lovu bi morala dat za fudat a kaj če so ti policaji deležni divjačine zastonj in ne ukrepajo nič

black panter

pa za lovce je znano,ka so pomalen vsi pijančki

M (nepreverjen)

Sem tip, ki ne more ubiti živali, a čisto razumem delo lovca, ki ni samo "redčenje" divjadi ampak marsikaj drugega, kar si jemljemo za samoumevno. Res je, da je ob opravljanju take dejavnosti pitje alkohola nevarno in neodgovorno. Tako je tudi nevarno pitje alkohola kadar vozimo. Torej če potegnem črto, je dosti več alkohola na cesti, kot pa v gozdovih pri lovcih in to nas bolj ogroža.
Skratka vsak pred svojim pragom naj pometa, pa bo življenje lepše.

- o

M ---- pa tij pred svojim tüdi

In reply to by M (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Dobro, da ni zadel živali.

tuncika

TAKŠE LOVCE POTREBUJE NAŠA POLITIKA.

- o

Še pravico te majo zajebavati na zemli kere lastniki smo in plačujemo davek .A ne pijtajo se iz česa te živali na njivah živijo .Celo srene ka načnejo tikev in jo ne pogej pa tikev zagnjili .Lovcom bi naj pooblaščena oseba preglednola žepe ka vsi sebov nosijo ploščate glaške .Bilij so primeri ka so jagali že skoro po dvoriščaj te so pa pa stanovalce obstrelili in nikomi nič

jozo (nepreverjen)

Ukinit lovce, pa bo mir, divjadi že tako ali tako primankuje !

Starejše novice