Policisti v Pomurju smo v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali eno prometno nesrečo, ki se je končala le z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini, poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin. V Gornjih Petrovcih so bili pri tatvini armaturnih mrež zaloteni trije tuji državljani. Mreže so jim bile zasežene in vrnjene lastniku. Zoper tujce bo podana kazenska ovadba. Na bencinskem servisu v Bučečovcih je voznik kombiniranega vozila tujih registrskih številk natočil za 30 EUR goriva in odpeljal ne, da bi plačal. V Lendavi je neznanec na osebnem avtomobilu preluknjal tri pnevmatike. S tem je lastnika oškodoval za 100 EUR. Obravnavan je bil tudi tujec, ki je uporabljal prenarejeno prometno dovoljenje. Dokument mu je bil zasežen. Zoper njega sledi kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na relaciji Veržej – Radenci in Dokležovje – Bistrica – Črenšovci – Renkovci – Dobrovnik.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice