Na več koncih Slovenije, tudi v Pomurju, trenutno poteka preiskava primera gospodarskega kriminala, domnevno s področja trgovanja z naftnimi derivati.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so danes zjutraj, skupaj s policisti in kriminalisti več drugih policijskih uprav, začeli z izvajanjem operativnih aktivnosti s področja gospodarske kriminalitete.

Kot so sporočili iz mariborske policijske uprave, svoje aktivnosti izvajajo na območju policijskih uprav Maribor, Celje, Ljubljana, Koper in Murska Sobota.

"Na podlagi odredb sodišča kriminalisti in policisti opravljajo hišne preiskave v zasebnih in poslovnih prostorih na večih naslovih v Sloveniji. Pri preiskavah iščejo dokaze, s katerimi bodo utemeljili storitev večih kaznivih dejanj davčne zatajitve in pranja denarja na škodo proračuna Republike Slovenije," so zapisali v Policijski upravi Maribor.

Po naših informacijah naj bi sicer šlo za nepravilnosti pri trgovanju z naftnimi derivati.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
icnedar (nepreverjen)

Upam, da so obiskali tudi tega osebka, ki je v osebnem stečaju in nezaposlen..., vozi pa Teslo, kupil si je hišo, honorar za knjige verjetno ne pobira, ah revež, ki živi od zraka in radenskih mehurčkov...

Jusuf (nepreverjen)

Spet poteka predstava za javnost , epiloga pa tako ali tako ne bo nobenega .

Stankec (nepreverjen)

Haha tak jin pa trbe! V pomurji je fosta taksnih, najhujsi pa je itak ov ka ma corleone..to ka se tan dogaja je katastrofa, smo dosta ta odili negda oz. Par let nazaj, zdaj pa je res katastrofa..

Lp Stankec

pepič (nepreverjen)

Verjetno so zopet na napačnih naslovih, glede suma pranja denarja so bankirji, dodeljevalci subvencij, davčni delavci, tržni inšpektorji, notarji, odvetniki in še kakšen sodnik se najde med njimi?

Đa naven (nepreverjen)

Te pa si naj nabavijo pralne stroje z inverterskimi motorji , nej ka se po celi ulici čuje , ka se pejnezi perejo , vejpa , đa naven .

Mirko Papirko (nepreverjen)

Največji lopovi javnih penez tak ali tak nikdor nedo meli duma na hišni številki obiska kriminalistof. Sen čüja praviti, ka majo prepoved preiskave totih tipof. Znon tüdi, što jin to broni. Vüpan, ka znote vi tüde, samo ka nič nemrete -
tak kak jas ne!

Mirko Papirko (nepreverjen)

Pret de ovi ša v rest, ka je zmekna leseno štorklo, kak toti, kak jih omenjamo Pepič, Đa naven, pa jas - Mirko Papirko.

gost1324 (nepreverjen)

naj malo po občinah pogledajo, vlaganje v privatne objekte - tenis, reflektorji, ...

SprijazniSe... (nepreverjen)

Od kda na ton sveti je Fazanerija privatni objekt?!?!?!?! Fazanerija je občinska, Mura je najemnik prostorov. Ampak, ok, lepo je brez osnove šinfati nekoga... Sprijaznite se, ka ste zgubili volitve...

In reply to by gost1324 (nepreverjen)

vladop (nepreverjen)

Preiskave so brez veze,samo metanje peska v očij navadnim državljanom. Agroservisov veliki poslovnež pa še vidno na prostosti ? PRAVNA DRŽAVA KJE SI !

Dzouze (nepreverjen)

Soboske vogrin, bole znani kak telefonas je nej poleg? On ponavadi vodi tej oneje ge se pejnez perej.

Starejše novice