Natakarica ni želela postreči vinjenega gosta, kar ga je tako razjezilo, da je lastnika izzival k pretepu in ni želel zapustiti lokala. Posredovati je morala policija.

V noči iz sobote na nedeljo so ormoški policisti morali posredovati v enem izmed gostinskih lokalov, od koder so okoli 1.30 dobili pritožbe o kršitvah enega izmed gostov. Izkazalo se je, da natakarica ni želela postreči vinjenega gosta, kar je slednjega tako razjezilo, da je lastnika izzival k pretepu in ni želel zapustiti lokala.

Strasti je umirila policija, ki pa je kaznovala kar oba. Vinjeni gost je domov odšel z izdanim plačilnim nalogom zaradi kršitev javnega reda in miru, zoper lastnika pa bodo policisti pristojnemu prekrškovnemu organu podali predlog za uvedbo postopka o prekršku zaradi kršitve odpiralnega časa.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fffffffffff (nepreverjen)

Bravo policija. Delali so po zakoni, zdaj so še dobili kazen. Drugič naj jemi rajši dajo še piti, pa te ga še do avta pospremijo ka nekoga ta včesne po poti domov. Sramota.

Janez Komunist (nepreverjen)

Kaj ti butl ne znaš brati,kaj so delali po zakoni,pravilno je to,da niso dali vinjenemi gosti pijače,sami pa so kršili zakon,ker so imeli odprt lokal dlje kot je bilo potrebno.Torej,če bi ga v praven času zaprli vejetno tudi ta pijanček ne bi bil tam in grozil lastniku.

In reply to by fffffffffff (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Noben POLICAJ NI BIL V LOKALU DALJE KO DESETIH...??? potem so pa šli spat..nikoli pili alkohola.???
Si videl enega policaja ki bi KUNZUMIRAL ALKOHOL??? IN ZA VOLAN???

Starejše novice