Starejši dijaki na območju Celja naj bi napadli mlajšega dijaka, čigar življenje naj bi viselo na nitki. Policija poroča, da ni šlo za napad.

Na družbenem omrežju Twitter smo zasledili ganljivo objavo, v kateri je uporabnik razkril, da naj bi na območju Policijske uprave Celje prišlo do napada na dijaka, ki naj bi bil v življenjski nevarnosti.

Omenjen tvit je bil umaknjen; odgovori policije pa kažejo, da dijak očitno ni bil tarča napada.

Dogodek ne kaže znakov kaznivih dejanj

Iz Policijske uprave Celje so potrdili, da je dijak hudo poškodovan, a - kot pravijo - vzrok za poškodbe še ni znan.

»Obveščeni smo bili o hudo poškodovanem dijaku na območju Celja. Prve ugotovitve ne kažejo znakov kaznivih dejanj,« so zapisali. 

»V četrtek, 17. oktobra 2019, so nas iz celjske bolnišnice obvestili, da so reševalci v bolnišnico pripeljali hudo poškodovanega 15-letnega dijaka ene celjskih srednjih šol.

Dijak je na avtobusnem postajališču Glazija izgubil zavest in padel ter z glavo močno udaril ob tla. O padcu dijaka je Regijski center za obveščanje obvestila občanka, ki je bila v tistem času, poleg več ostalih, ki so čakali avtobus, na omenjenem avtobusnem postajališču.

Z opravljenim ogledom kraja padca mladoletnika in zbiranjem obvestil, nismo zaznali znakov kaznivega dejanja,« so odgovorili iz Policijske uprave Celje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
niripsa (nepreverjen)

To je ista fora, kot tisto, ko je en enga večkrat zabodel. In potem na sodišču pravi obtoženi, da je žrtev sama padla na nož. Pa sodnik reče kako to, če pa je bil zaboden v hrbet. Pa reče obtoženi, da je pač žrtev padla na hrbet. In pravi sodnik, da je imela žrtev veliko vbodov. Pa pravi obtoženi, da je žrtev večkrat vstala gor in spet padla na hrbet taj kjer je stal nož.

Starejše novice