Slika je simbolična.
Pomurski policisti so obravnavali več dogodkov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi.

Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in nesreča pri delu. 

Na gradbišču prišlo do tatvine nafte

S področja kriminalitete je bila na gradbišču v Sebeborcih obravnavana tatvina nafte iz dveh delovnih strojev. V Sotini je neznanec iz odklenjene garaže odtujil dve motorni žagi. Na počivališču AC v Murski Soboti so policisti odkrili tovorno vozilo znamke Iveko, za katerega se je ugotovilo, da je ukraden v Italiji.

Radgonski policisti so obravnavali tatvino mobilnega telefona, lendavski pa goljufijo.

V Ljutomeru prišlo do nesreče pri delu

V podjetju v Ljutomeru je prišlo do nesreče pri delu. Ugotovljeno, da je delavcu na levi gleženj padel kovinski predmet in mu ga poškodoval.

Javni red je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Soboški policisti so prijeli pet tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v republiko Slovenijo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so soboški policisti zasegli osebni avtomobil.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota. 
 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
upokojenec70 (nepreverjen)

V gradbeništvu se je vedno kradlo in varalo (na primer s količinami vgrajenega železa, cementa, goriva in kvaliteto betona). Kraje v gradbeništvu so pravilo in ne izjeme.

Starejše novice