Policija s tiralico išče Mariborčana Roka Kološo, ki je snemal spolne odnose z ženskami, slednje pa nato s posnetki izsiljeval. Kje se zdaj nahaja 27-letni Kološa, ki bi moral v zapor sicer že pred mesecem dni, ni znano. Mariborsko sodišče ga je zaradi izsiljevanja, treh poskusov izsiljevanja in nedovoljenega snemanja obsodilo na tri leta in pol zaporia. Pajdaša, ki sta posnetke montirala, sta že v priporu.

Iskali izključno poročene in vezane ženske

Trojica se je podviga lotila tako, da je preko družbenih omrežij iskala izključno vezane in poročene ženske, poroča Žurnal24. Kološa je imel z njimi nato spolne odnose, pri čemer jih je posnel z miniaturno kamero. Posnetke je nato izročil 28-letnemu Mitji Bohaku in 26-letnemu Josipu Juhasu, ki sta jih zmontirala. Skupaj so posnetke pošiljali z izmišljenih naslovov in grozili, da jih bodo javno objavili.

Prva žrtev, s katero je Kološa seksal v avtomobilu na parkirišču pred Mariborskim otokom, je izsiljevalcem ugodila in jim izročila 2.500 evrov. Naslednje tri pa so izsiljevanje prijavile policiji.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
soboski (nepreverjen)

Jebote, pa te prinas dela.

jankooooooo (nepreverjen)

Ge je to privas?

misek0000 (nepreverjen)

"Jebote, pa te prinas dela." ta zmaga...

00_

Bogme te lekar dela na vladi

cranberry (nepreverjen)

Čakaj, ka te pojep je lejko oženjene ženske peco??

Glede na njegov izgled, očitno obvlada tehniko, vsaka njemi čast

Deklina (nepreverjen)

Eh babe, pa kakšni okus to mate?;);); pa jez toga na sebe nebi pistila, pa či bi bil zadnji na svejti joj, joj:)

00_

Deklina ....... čestitke ++++++++++

In reply to by Deklina (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Ženska pa ni nič kriva, ker je moža prevarala.

james crol (nepreverjen)

**Fentanyl powder**Crystal meth**Methylone Crystal**(RC's) Mephedrone**JWH-018**2C-I**2C-E**2C-P***2C-B*** A-pvp crystal, MDMA pills** Ecstasy pills*

**(RC's) Mephedrone**, **JWH-018**, **3-CMC crystal**, **4CMC Crystal**, **MDMA BK-MDMA**, **METHYLONE **, **BUTYLONE **, **HEROINE **, **COCAINE POWDER** , **KETAMINE** , **MDPV **, **APVP **, **MDIA ** , **2C-I** , **2C-E** **2C-P** , **2C-B**

contact us on email ( [email protected] )

**COCAINE POWDER**, MDMA pills** Ecstasy pills**, **4MMC**, ** A-pvp crystal , **MDPV** , **3-cmc crystal** contact us skype: james_carol )

Starejše novice