Dogodki in pojavi z dne 28. marec.

Pretekli ponedeljek so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, ugriz psa, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Nekaj pred 18. uro je v naselju Kovačevci prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik osebnega avtomobila na kraju umrl. Z ogledom prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je 28-letni voznik osebnega avtomobila peljal iz smeri Vidonec v smeri Poznanovec. V naselju Kovačevci je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom bočno zdrsel s cestišča, pri tem trčil v betonsko ograjo hiše, ki jo je z vozilom prebil ter še nato trčil v gospodarsko poslopje. Voznik je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju prometne nesreče umrl.

Preberite še: S ceste v gospodarsko poslopje, voznik na kraju umrl

Izven naselja Velika Polana je prav tako prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti, ko je zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Po trčenju sta povzročitelj in njegov sopotnik peš pobegnila s kraja nesreče. S strani policistov sta bila prijeta v bližini. V prometni nesreči sta bila oba voznika in oba sopotnika lahko telesno poškodovana.

Preberite še: Pobegnila s kraja nesreče, ubežnik obležal v krvi

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje poškodbe tuje stvari, tatvino bakrenih delov iz vinske kleti ter goljufijo, kjer moški ni plačal storitev prenočevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Pridržan je bil moški, ki se je kljub ukrepu prepovedi približevanja približal stanovanju ter vznemirjal družinske člane.

Vozniku, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil le ta zasežen in odpeljan v hrambo k pogodbenemu izvršitelju. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice