Policisti spet imeli polne roke dela.

Pretekli petek so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti sprejeli prijavo kaznivega dejanja goljufije pri koriščenju gostinskih uslug, soboški policisti pa kaznivo dejanje grožnje, ki so bile poslane po socialnih omrežjih posamezniku.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Požar smeti na balkonu

Ob 12.40 so bili s strani centra za obveščanje obveščeni, da je prišlo do požara na balkonu stanovanjske hiše v Murski Soboti. Policisti so na kraju ugotovili, da so začele tleti smeti, ki so bile odložene na balkonu. Tlenje so pogasili domači pred prihodom gasilcev. Materialna škoda pri tem ni nastala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Lendava.  

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komunistka Olga (nepreverjen)

sigurno bodo zaposlili ono s kratko kiklco barabe

miran159

Soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje... Od l. 2016 imajo nov člen v zakonu, ta jim omogoča še večji zaslužek in več plač. nalogov. CSD je sprejel l. 2019 prav obratno; da se ne bodo ukvarjali z ničemer, razen socialnimi dajatvami, odvzemanjem otrok, odvzemanje opravilne sposobnosti, zaseg premoženja starostnikov in siljenje teh v hiranico, z poplačilom njihovega premoženja. Od tega se nihče ne razpiše. Prav tako ni znano, da v dosegi svojih ciljev moraš sklesati vse zveze v javni upravi in dalje z soboškimi oblastniki.

Starejše novice