Slika je simbolična.
Zakonsko zvezo sklenila z namenom, da bi preslepila državni organ.

Policisti Policijske postaje Ormož obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja overitve lažne vsebine. 37-letna slovenska državljanka je junija lani sklenila zakonsko zvezo s 30-letnim državljanom Kosova.

Kot so ugotovili policisti, sta zakonsko zvezo sklenila z namenom, da bi preslepila državni organ, saj je v nadaljevanju državljan Kosova na Upravni enoti Ormož pridobil dovoljenje za prebivanje v Republiki Sloveniji iz razloga združitve družine.

S tem je pridobil vse pravice, ki iz tega naslova izhajajo, čeprav osumljenca nista prebivala na istem naslovu in tudi nista komunicirala med seboj.

Policisti Policijske postaje Ormož so pri osumljenki opravili tudi hišno preiskavo. Zoper oba bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo Ptuj.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pepek z levega brega (nepreverjen)

Odkritje stoletja...a verjetno nekaj 100 takšnih papirnatih porok v Sloveniji !!

tanja flaškon (nepreverjen)

jaaaaz sem pa nekje prebrala
se ne spomnim toćno kje že
da je administrator peder

In reply to by Pepek z levega brega (nepreverjen)

JJ (nepreverjen)

Ne sekirajte se. Vaš pastir, veleminister in veleum bo vse rešil. Živel S(d)S! Fafajte mi ga, ovčke moje 😂 G. JJ, na kavči pred televizijo... Kda vidi svoj ubogljivi in pretegnjeni narod 💪🤑🤑🤑🤑🤑🤑

SDS. Moja stranka (nepreverjen)

Ka te vi partizane? Tou lejko samo komunistična partizanska prasica spadne na kosovsko foro ka se ožene.

In reply to by JJ (nepreverjen)

Jernejcek mast… (nepreverjen)

Mogoce je pa tvoja zena? Ali?

In reply to by SDS. Moja stranka (nepreverjen)

prekmurec75 (nepreverjen)

pa kaj je tukaj spornega jas sem se porocil petkrat in stem zasluzil petstotisoc evrov pa se zivim sam denar je vladar in ce me se kaka siftarka ponudi lep kupcek denarja bi se se porocil

misss (nepreverjen)

a to se je tista porocila iz fajonisticne SD, ki je za velike evre tihotapila migrante v slovenijo. nas ne cudi, vse za evre.

Starejše novice