Danes je prišlo do požara v Apačah. Zagorel je blok, ki je šele v izgradnji.

Danes ob 16.20 so bili na Upravi RS za zaščito in reševanje obveščeni o požaru v Apačah. Zagorelo v enem izmed blokov, ki je šele v izgradnji.

Gre za enega izmed dveh blokov, ki ju želijo zgraditi in naj bi bila namenjena predvsem mladim. Kakšna je škoda in kaj je vzrok požara za zdaj še ni jasno.

Spomnimo...

Investitor Knuplež namerava izgraditi dva bloka, ki bosta tik ob že obstoječem tako imenovanem »rumenem« bloku. Med obema novogradnjama pa na občini Apače planirajo še umestitev nove dovozne ceste, ki bo v daljni prihodnosti služila za glavno dovozno cesto na regionalno cesto Podgrad-Trate skozi Apače. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
HojSS PRESS (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kaj so akumulator že odklopili ?

Spet kakšen varilec šalabajzer na delu !

Pol pa nah na pivo pa ne nah v Avstrijo, ker jih nah ne bodo pustili čez.

mesec presss (nepreverjen)

Kako se je Levica in SD od nekdanjega zavzemanja za revne in izkoriščane danes prešla k politikam zagovarjanja zahtev privilegiranih manjšin.

In reply to by HojSS PRESS (nepreverjen)

šamprca (nepreverjen)

Še ni gotovo pa gori dobro da še ni notri stanovalcev .Delo je še naprej zagarantirano za nekajmesecev po požaru .Blok že zavarovani ? samo pijtam

sampirmir (nepreverjen)

in ko bote vi fucking pametnjakoviči, si upali investirat, v ne glih mali finančni zalogaj....nebote pisali glupih komentarjev....in boste ugotovili da se take stvari zgodijo nekomu, ki dela.....ste lahko brez skrbi....vam se nebo!!!

gabrijela k. (nepreverjen)

sampirmir ............ Kaj se pa ti pezde oglašaš ? Od kod temu toliko denarja ,da gradi bloke ?Krediti ? Kaj pa je dan danes investirati .Če propadeš ostaneš dolžan banki in ti država dolg odpiše in konec .

In reply to by sampirmir (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Pa samo en šlauf majo?

šajnovič (nepreverjen)

Bogme jaz imam boljšo cev za vrt ,kot toti gasilci .

Starejše novice