Na glavni cesti med Gančani in Bogojino je nekaj po osmi uri zvečer prišlo do čelnega trčenja dveh avtomobilov. Pet oseb so odpeljali v bolnišnico.

Nekaj po osmi uri zvečer je na glavni cesti med Bogojino in Gančani prišlo do čelnega trčenja osebnih vozil Honda Civic, ki je peljala iz smeri Bogojine ter VW Passata, tujih registrskih tablic, z volanom na desni strani, ki je peljal v smeri iz Gančan. Pri reševanju ponesrečencev so morali posredovati tudi gasilci.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi v bolnišnico odpeljali pet udeležencev prometne nesreče.

Po zadnjih podatkih sta v prometni nesreči dve osebi bili huje, dve pa lažje poškodovani. Kot smo poročali že včeraj, je vzrok prometne nesreče bila nepravilna smer vožnje enega izmed osebnih avtomobilov. Nastalo je za 20.000 EUR gmotne škode.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gorgona

hudo in žalostno kaj se zaradi nekaterih objrestrnih voznikov dogaja na naših cestah

drotmantraš

najprle so prakticejrale po AC napačno smer vožnje-zaj pa še po lokalnih-svašta-cejli čas gučin pristojnin za ceste ka so prekmurske ceste prevouske-oni pa kao gluhi

drotmantraš

gorgona: za tou preštete: obrestnih,obojeresnih,... je diplomska

Vipko
tinka78

Glede na to, da je imel volan na desni strani so verjetno bili kakšni angleži, ki so se spozabili in enostavno vozili po napačni strani ceste. Kdor se je vozil po Angliji z avtomobilom, mu je jasno, da se ti to zelo hitro lahko zgodi.

nika20

smo bili tan pa je to fejst grozno vo vidlo... kriza v glavnon..

just_a_cook

Tisti most in ovinek sta izredno nevarna, znaka pa ni. Cesta tam na mostu zavije, pa še cesta je zelo posedena. Če ne poznaš tega hitro odletiš na nasprotni pas.

roužičasta

Vsebina komentarja

dupont

zato pa morejo tujci pri nas avte rentati! v uk nemreš kak tujec rentati avta z volanon na levi ker na takši način prlej napraviš napako. en den pa se navadiš na volan na desni. šaltavanje z lejvo pa pač duže nuca, samo zaradi toga se ne boš glij v koga zaleto

objestnost? daj drotmantraš ohladi se

sobočanka29

tinka78 so bili angleži ja,ka so meni sosedje,ampak tej ljudje so se nej gnes ali včeraj prvič pelali po tej oz. ostalih prekmurskih cestaj.So že kar nekaj časa v Prekmurji pa poznajo ceste.Drugače pa ne pravin ka se nemre zgoditi,samo pač vedno je tak ka nedužen človek gor plača.Poznan toga dečka ka je vozo Hondo in žal je mogo nastradati.Fala Bogu ka je z njim vse "ok",ka bi se pa lejko končalo črno,pa nič kriv!!

Vipko
tinka78

Grozno. No, saj nesreče se dogajajo vsak dan in največ ravno na cestah, ki jih poznamo. Upam, da se bodo vsi izvlekli iz tega.

Starejše novice